Spiraltrappa i trä | Trappspecialisterna
Snygga trätrappor | Trappspecialisterna
Lofttrappa | Trappspecialisterna
Vi bygger eller renoverar din trappa| Trappspecialisterna

Trappspecialisterna – byggnation och trapprenovering

Trappspecialisterna har projekterat, levererat och installerat trappor i hemmiljöer, kontor och offentliga lokaler i 20 år. Vi har stor erfarenhet och ett brett sortiment att erbjuda. Allt från enkla standard furutrappor till pampiga ädelträtrappor, kombinationer stål och trä m.m.

Vi hjälper till att projektera fram den bästa lösningen för varje trapproblem. Kontakta oss för kostnadsförslag. Med egna montörer kan vi även erbjuda montage.

Om du letar efter snygga trappor eller vill renovera din gamla trappa där hemma, har du kommit till rätt ställe!

Vi skapar attraktiva och prisvärda trappor samt trappräcken för både inom- och utomhusmiljöer. Efter att ha byggt och renoverat trappor i mer än två decennier, är Trappspecialisterna ett av de företag som kan erbjuda en komplett lösning för alla typer av behov. Från byggnation till renovering av en gammal trappa – vi utför alla typer av arbeten. Ek, valnöt, furu är några av de olika träslag som vi arbetar med och kan även erbjuda matchande trappräcken. Kontakta oss för mer information och se vad vi kan göra för dig!

ÖPPETTIDER JUL & NYÅR

Vi har stängt 23/12 – 2/1 2017
Under v1 bygger vi om i vår utställningslokal men öppet som vanligt. Vi ber om ursäkt för att det kan vara rörigt under denna period!

Drömtrappor

.true-accordion dt.current, .true-accordion dt.current:before { color: #6A8D94 !important; }

Vi säljer och monterar trätrappor av märket Drömtrappor® – marknadens ledande varumärke.
Bakom Drömtrappor® står tillverkaren Trätrappor AB som har tillverkat trappor i trä till den svenska och nordiska marknaden sedan 1923. Huvudkontoret och fabriken är belägen i Västerbotten.
Med en av Europas största och modernaste anläggningar för just trapptillverkning kan de, med sina 100 anställda kombinera stora serier med små exklusiva, hantverksmässigt utförda trappor.

Läs mer

Trätrappor

.true-accordion dt.current, .true-accordion dt.current:before { color: #6A8D94 !important; }

Våra trätrappor utformas efter kundens tycke, smak och behov.
Med ett brett sortiment av standard produkter blir utbudet nästintill obegränsat men speciallösningar är inte främmande för oss.
Oavsett om du söker en enkel källartrapp eller en pampig entretrappa så har vi lösningen för er.

Vi erbjuder ett brett utbud av material, färger och ytbehandlingar.

Spiraltrappor

.true-accordion dt.current, .true-accordion dt.current:before { color: #6A8D94 !important; }


Vårt sortiment av spiraltrappor varierar mellan måttbeställda trappor till standardtrappor.
Våra standard tillverkade spiraltrappor är valmöjligheten begränsad beträffande dimensioner, utförande,  material som t.ex. träslag.

Skräddarsydda spiraltrappor kan fås som trätrappor, helt i stål, eller i kombination stål och trä. I dessa  trappor så är det du som bestämmer hur trappan och räcket ska se ut samt material.
Vi erbjuder även utrymningstrappor i galvat stål med steg i gallerdurk.

 

Drömtrappor