+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Eva Söderberg den Nov 26, 2014

När man frågar någon vad som är viktigast för utseendet av ett hem skulle nog de flesta svara inredningen. Hur trappan ser ut tycker nog de flesta är av mindre vikt och därför är det inte många som lägger ner särskilt mycket tid och energi på att välja trappa för sitt hem eller att renovera sin trappa när man renoverar resten av huset.

Det finns så många möjligheter när det gäller trappor idag. Man kan hitta trappor i olika former och utföranden i allt från metall och trä till en mix av olika material. Jag har tidigare jobbat som inredare och kan utan tvekan säga att en spiraltrappa inomhus är något som man ska satsa på. Det lyfter hemmet och ger inredningen ett fräscht och modernt intryck, dessutom sparar det plats så att hallen eller rummet där trappan befinner sig inte känns så trångt. Trappan i mitt eget hem var gammal och hade aldrig bytts, så när vi ändå renoverade hemma kände vi att det var dags att göra om trappan också. I mitt arbete som inredare hade jag kommit i kontakt med Trappspecialisterna och fick intrycket att de var mycket duktiga när det gäller att renovera trappa. Därför valde min man och jag att anlita dem när vi hade bestämt oss för att göra något åt vår gamla trappa.

Vi bokade in ett möte där vi satt och diskuterade utförande och de presenterade sina förslag och idéer på hur de kunde göra om vår trappa. De hade massor av förslag både på vanliga trappor och på spiraltrappor. De rekommenderade oss att satsa på en spiraltrappa inomhus och hjälpte oss sedan att välja den som passade våra behov, vårt hus och vår övriga inredning. Det blev en trappa i trä med ett räcke i stål.

När vi hade gjort alla val av material och design så skötte de hela installationen. Kombinationen av trä och stål gör sig riktigt bra i vårt hem och passar bra med vår övriga inredning. Om någon där ute funderar på att renovera trappa så skulle jag rekommendera dem att anlita Trappspecialisterna. Och glöm inte att trappan utgör en viktig del i heminredningen och förtjänar att ett bra utseende.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”