+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Oavsett om du bygger nytt eller funderar på att renovera din gamla trappa finns det en mängd alternativ när det kommer till stil och form. Trappan behöver inte bara vara ett säkert sätt att ta sig mellan våningarna utan är minst lika viktig för hemmets känsla och intryck. Här gäller det att välja form på trappan, material och detaljer så som trappräcke. Trappräcket fungerar som dekorativ detalj och kommer i en mängd olika modeller och material. Välj en stil som passar bra in med din stil och personlighet.

Ett räcke i ljust trä kommer göra sig fint i ett hem med lantlig stil medan en modell i metall och glas kommer passa perfekt för en mer modern inredningsstil. Trappräcket utför alltså inte bara en viktig funktion i att göra trappan säker och trygg, utan kan också göra att hela trappan får ett nytt utseende. Att satsa på ett nytt räcke är därför ett bra alternativ om du tröttnat på din gamla trappa och vill ge den ett nytt utseende.

Välj rätt trappräcke till utomhustrappan

När det kommer till att designa din utomhustrappa är det viktigt att välja ett räcke i ett material som står emot alla typer av väder och yttre påfrestningar. Att alltid tänka på hur trappan ska användas, vilka som ska använda den och var den är placerad är också viktiga aspekter att ha i åtanke.

Ledstänger och konsoler i metall blir både snyggt och praktiskt samtidigt som de säkerställer en hög trygghet. Ståltrappor fungerar dels inomhus där det ger ett modernt och industriellt utseende, men också utomhus där den kommer fungera som ett hållbart alternativ. De kommer i allt från raka och svängda modeller till snygga spiraltrappor. Självklart kan de kombineras med andra material så som glas eller trä för ett mjukare utseende.

Välj rätt ledstång för din trappa Inomhus

Precis lika viktigt som det är utomhus är det att välja en kvalitativ ledstång för inomhustrappan. Bor du till exempel med barn gäller det att trappan är designad på ett sätt som gör den säker och skyddad från att de fastar eller ramlar. De ska ge ett bra stöd och vara lättillgängligt både för små och stora.

Ge ditt trappräcke din alldeles egna unika touch genom att använda dig av ett företag som tillåter dig att forma din trappa ända in på detaljnivå. Ändknoppar, hörnböjar, ändböjar och ledstång kommer ge din trappa, inomhus eller utomhus, det utseende som du är ute efter. Hos Trappspecialisterna kan du räkna med kvalitativa materialval och flexibel design. Oavsett om du ska bygga nytt eller planerar en trapprenovering kommer de att kunna hjälpa dig att skapa ett säkert och fulländat hem!

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”