+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Utrymningstrappor

Utrymningstrappor för nödutgång

Säkra och stabila utrymningstrappor är ett måste för företag, industrier och lagerverksamheter som skall uppfylla högt ställda krav om säkra vägar ut från fastigheten. Ståltrappor utomhus är en vanlig lösning på utrymningsväg, eftersom det underlättar för anställda och personal att snabbt ta sig till utsidan. Oavsett var man befinner sig i en byggnad så är det bra att undvika inomhusvägar i samband med bränder eller andra olyckor. På så sätt slipper man lättare undan potentiellt farlig rök, utsläpp eller andra liknande säkerhetsrisker.

MeQn, en utrymningstrappa kan vara användbar även inomhus. Framförallt i fastigheter där persontransporten vanligtvis sker via hiss, som inte är ett alternativ i samband med till exempel brand. Trapphus med spiraltrappor eller andra trapplösningar kan då innebära en viktig räddning. Utrymningstrappor är av praktiska skäl tillverkade av metall, och är behandlade för att tåla höga temperaturer. Designen är framtagen med tanke på säkerhet, men materialet och utformningen gör också att de är praktiska i fråga om skötsel, underhåll och rengöring. Förutom detta är trappor av det här slaget tåliga och hållbara, och företag som väljer att installera dem kan räkna med att de håller under lång tid.

Beställ skräddarsydda utrymningstrappor

För mesta möjliga säkerhet är det viktigt att trappor som är tänkta för utrymning passar de aktuella lokalerna. Vi på Trappspecialisterna vet betydelsen av skräddarsydda lösningar som ser till både fastighetens och de anställdas behov och hjälper dig ta fram en trappa som passar just din verksamhet. Vänd dig till oss med mått, beskrivning av lokaler, dess förutsättningar och dina önskemål. Vi ger kostnadsförslag i ett tidigt skede och följer dig sedan genom hela processen, från skiss till montering för att säkerställa att du ska bli helt nöjd. Tack vare vår projekteringskompetens kan vi ta ett helhetsgrepp som garanterar att du i slutändan får en högkvalitativ trappa som håller länge.

Trappspecialisterna prioriterar alltid service, säkerhet och kvalité och konstruerar alla våra trappor med mesta möjliga omsorg. Du som vill veta mer om vårt utbud och vilka modeller vi erbjuder kan alltid kontakta oss för mer information, eller besöka vår utställningslokal. Du hittar naturligtvis också mer information om olika modeller och material här på webbplatsen.

Begär offert

Kontakta oss

Pga rådande omständigheter tar vi endast emot bokade kundbesök i butiken. 

Endast bokade besök i butiken, våra telefontider är:
Mån, Ons & Tor: 8.00 – 17.00
Tisdagar 8.00 – 19.00
Fredagar 8.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00