+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Är du i färd med att bygga ny bostad eller funderar du kanske på att byta ut den gamla trappan i hemmet? Då finns det många saker att tänka på. Vilken stil ska trappan ha? Hur ska den vara byggd? Vilket material passar bäst? Marknaden erbjuder mängder av alternativ och det är lätt att känna sig förvirrad. Men är du ute efter en underhållsfri och modern lösning så har vi svaret här! Skaffa en snygg ståltrappa och slipp besvären med att slipa och måla om trätrappan med jämna mellanrum. Samtidigt skapar ståltrappor ett riktigt snyggt och industriellt uttryck. Nedan följer några av anledningarna till varför du bör satsa på denna trappmodell!

 

Ståltrappor kan användas både utomhus och inomhus

Oavsett om du letar efter en trappa att placera inomhus eller utomhus kommer en snygg ståltrappa att passa perfekt. Materialet står emot väder och vind utomhus, samtidigt som en stråltrappa inomhus bidrar med en unik och modern känsla i hemmet. Tar du hjälp av en professionell trappåterförsäljare har du möjlighet att välja bland en mängd olika modeller eller kanske till och med få en byggd efter just dina önskemål.

 

Ståltrappor är underhållsfria och håller länge

Stål är ett material med extrem hållbarhet. I stället för en trappa av trä som kan slitas med tiden eller påverkas av regn, vind, snö eller angrepp från insekter kommer en ståltrappa stå stabilt år efter år. Det ger dig alltså en otroligt robust trappa som kräver extremt lite underhåll. Ståltrappor är därför också mycket kostnadseffektiva, eftersom du dels inte behöver lägga pengar på kontinuerligt underhåll och då den håller i princip hur länge som helst. Köp därför en ståltrappa till bra pris och njut av alla dess fördelar i många år framöver!

 

De skapar ett snyggt och industriellt uttryck

Kanske tänker du att ståltrappor passar bäst utomhus, men som tidigare nämnt kan de alltså skapa ett riktigt läckert intryck även på insidan av hemmet. I och med det ökade intresset för en mer hållbar och industriell inredning har tillverkarna börjat ta fram en mängd olika designer på ståltrappa för att ge dig möjligheten att välja en storlek och stil som passar för just ditt hem. Oavsett om du är ute efter en snygg spiraltrappa eller en rak ståltrappa inomhus kommer du med all säkerhet att hitta ett alternativ som passar ditt tycke och smak.

 

Hitta en återförsäljare av prisvärda ståltrappor

Om du tror att en ståltrappa kan vara något för dig och ditt hem är nästa steg att hitta en professionell återförsäljare. Kika runt online för att hitta en snygg ståltrappa till bra pris och kontakta sedan företaget för att ta reda på om de kan hjälpa dig att installera den. Är du händig kan du såklart göra det själv, men känner du dig osäker är det alltid en god idé att ta hjälp av en erfaren montör för att kunna vara säker på att trappan står stabilt och säkert. Lycka till!