+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Alexander den Sep 18, 2014

De flesta människor inser inte hur enkelt det kan vara att göra en förändring i sitt hem, bara du själv sätter gränserna för hur enkelt eller hur komplicerat det ska vara.

Trappan fyller en mycket viktig funktion i hemmet och är inget som ska försummas. Det kan räcka med en liten förbättring på din trappa för att ge en effekt på dess utseende och som lyfter resten av rummet. Den nya trappan kan öka värdet på ditt hem inför en eventuell försäljning och är ofta en av de första saker som folk lägger märke till när de kommer in din hall.

Varför inte byta ut din gamla knarriga trappa mot en ny i modern design? Trappspecialisterna ger dig möjlighet att förbättra inredningen i ditt hem med en ny trappa i fräsch design, i många fall räcker det med att renovera den befintliga trappan. Företaget ger dig olika alternativ som inkluderar specialtrappor från Fontanot som erbjuder olika typer av spiraltrappor med en snygg och luftig design. Utöver detta finns det även ett stort utbud av lofttrappor, trätrappor, stål- och utrymningstrappor.

De olika trappmodellerna finns även olika materialval. För vissa trappor kan du med fördel blanda stål och trä.

Personalen på Trappspecialisterna är mycket erfaren och har byggt och renoverat många trappor genom åren. De vet vad som passar och vad som är möjligt att bygga. Är du tom på idéer inför ditt trappbygge eller känner att du är för oerfaren inom området hjälper specialisterna dig med allt från idé till utförande.

Gå in på hemsidan för mer information och för att kolla in de erbjudanden Trappspecialisterna har i beredskap för dig. På hemsidan kan du även se bilder på deras snygga stål- och trätrappor som Trappspecialisterna byggt eller renoverat. Du hittar också före- och efterbilder på trapprenoveringar.

 

”Författarens åsikter är helt sina egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”