+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Hanna den Sep 26, 2014

Om du letar efter ett företag med stor erfarenhet av att designa, bygga eller renovera trappor, kontakta då Trappspecialisterna.

Jag har mycket bra erfarenhet av företagets tjänster. Förra året bestämde jag och min man oss för att göra en renovering av vår hall. Då vi väl var klara med golv och väggar såg plötsligt trappan i hallen väldigt malplace ut. Vi hade inte alls tänkt på den innan, men nu när resten var nytt och fräscht tyckte vi nog att även trappan förtjänade att snyggas till.

Vi tillkallade experter för att få en riktigt snygg trappa. Bekanta till oss hade tidigare renoverat hemma och då tagit hjälp av Trappspecialisterna, då det kom till att bygga om trappan. Dom tyckte absolut vi skulle anlita dom för jobbet.

På Trappspecialisternas hemsida finns en hel del före- och efterbilder på trapprenoveringar som dom gjort och även ett stort utbud av allt från en enkel lofttrappa till stilrena spiraltrappor i snygg italiensk design. Vi fick en hel del idéer därifrån och bestämde oss för att ta ett möte med företaget.

När vi träffades, började personen från Trappspecialisterna att kolla på trappan för att se vad som kunde göras. Då trappan var i gott skick och mest hade skönhetsfel tyckte han att vi kunde renovera trappan. Vi gick för hans förslag och redan veckan därefter satte dom igång med arbetet, dom bytte ut trappräcket och snyggade till trappstegen. Vi fick en helt ”ny” trappa och resultatet blev kanon!

Om du letar efter en specialist på trappor har jag bara ett namn att rekommendera: Trappspecialisterna.

 

”Författarens åsikt är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”