+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Emma Olsson den Feb 26, 2015

Trappspecialisterna designar och bygger trappor i hem, kontorsbyggnader och för allmänna platser. I sin visningslokal i Sollentuna har de flera olika trappor som kan ge inspiration och hjälpa dig att skapa ditt drömhem. De hjälper även till med befintliga trappor som behöver renoveras eller fräschas upp. Vid en renovering skapar de något helt nytt av en gammal trappa och får den att se som ny ut.

De har ett team av skickliga hantverkare som har skapat skräddarsydda trappor i över 20 år. Oavsett om du vill ha en trappa i trä, stål eller i en kombination skapar Trappspecialisterna en trappa som passar dina önskemål, krav och din budget. De tillverkar både inomhustrappor och trappor för placering utomhus.

Genom åren har Trappspecialisterna haft kunder som företag, byggföretag och privatpersoner. Många av dem har valt att anlita dem mer än en gång. Företaget levererar trappor utifrån sin grundtanke att bygga trappor som är snygga, praktiska, hållbara, tillverkade med hjälp av den senaste tekniken och av bra kvalitet. De har gjort dem till en av de främsta leverantörerna av trappor i landet.

Trappspecialisterna är kända för att leverara alla typer av trappor som spiraltrappa inomhus, lofttrappor, kit trappor och andra trappor till rimliga priser som är överkomliga men samtidigt exklusiva. De tillverkar även utrymningsstegar för hotell, köpcentrum, fabriker och lagerlokaler. De har dessutom handledare och räcken i sitt sortiment som inte bara är praktiska men även tilltalande. Hos dem finns allt du behöver för en komplett trappa.

Vackert byggda inomhustrappor kan bli fokus i ditt hem och något som dina gäster kommer att lägga märke till. På samma sätt kan en attraktiv spiraltrappa inomhus skapa ett modernt intryck som ger ditt hem en ny stil. Med en rad olika material att välja mellan som trä, stål, glas och sten kan du tillsammans med Trappspecialisterna skapa en trappa som är helt unik och som matchar din livsstil och personlighet. Från enkla raka trappor till stora svepande trappor med svängda former. Hos Trappspecialisterna finns inte några begränsningar. För att se till att trappan passar in och för att hjälpa till med råd och tips inför ett trappbygge ser företaget till att ta reda på allt om byggnaden. Tack vare sin erfarenhet är de finkänsliga på varje liten detalj och kan ge dig de expertråd du behöver för att bli helt nöjd med din nya trappa.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”