+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Eric den Aug 30, 2014

Trappspecialisterna erbjuder dig den typ av design för en trappa som skulle passa just i ditt hem eller på din arbetsplats. Företaget utökar sin expertis till kunderna och förstår behovet för den platsen där trappan finns, dom kan alltid rekommendera vad som skulle bidra till att höja standarden. Trappspecialisterna strävar efter ständig perfektion och har erfaren personal.

Att bygga trappa kräver noggrannhet och precision. Teamet på Trappspecialisterna kan detta och är experter på design, installation, byggnation och renovering av trappor till hem, företag och offentliga byggnader. Företaget har varit verksamma i cirka 20 år och har därmed en lång och bred erfarenhet med ett brett utbud av olika trapptyper att erbjuda sina kunder. Allt från enkla standardtrappor till kombinationerna av maffiga entrétrappor. Materialen som dom jobbar med är främst stål och trä som kan kombineras efter eget tycke och smak. Ingenting är omöjligt med hjälp av Trappspecialisterna.

Trappspecialisterna har även stor erfarenhet inom trapprenovering. Ibland kan det räcka med att bara ge sin gamla trappa ett lyft, kanske byta ut trappstegen eller trappräcket för att få en ”ny” look.

Deras utbud av spiraltrappor kan måttbeställas men finns även som “standardtrappor”. För måttbeställda spiraltrappor kan man välja mellan trä och stål, eller varför inte blanda dessa två material? Skräddarsy din trappa med hjälp av personalen, dom har många bra och kreativa idéer.

Längs hela processen, är det alltid du som bestämmer utseende, utformning och material som ska användas, Trappspecialisterna är flexibla och kan genomföra det mesta.

Gå in på hemsidan eller kontakta teamet för att få offert på din trapprenovering eller nybygge av trappa.
Du kan också besöka dom på Skolvägen 10 i Sollentuna, butiken har öppet måndag till fredag. Du kan även kontakta dom för övriga besökstider.

 

”Författarens åsikter är helt sina egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”