+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Kristina Hansson den Nov 7, 2014

När min man och jag började tänka på renovering av vårt hus, upptäckte vi att väggar och golv var i väldigt dåligt skick och måste bytas ut.
Även vår trappa i hallen var väldigt sliten och hade många år på nacken. Trappan är en viktig del i hemmet men glöms oftast bort i renoveringar.

Vi bestämde oss för att även renovera trappan och därmed började vi fråga runt bland vänner och bekanta om de kände till något bra företag som kunde hjälpa oss med design och montering av trappa.  Nästan alla föreslog att vi skulle kontakta Trappspecialisterna. Efter att ha kollat runt på deras hemsida och kollat på före- och efterbilder, bilder på olika trapplösningar som spiraltrappor och andra specialtrappor, bestämde vi oss för att kontakta dom för att få en offert och förslag på en ombyggantion av vår trappa.

En kille från Trappspecialisterna besökte oss hemma i vårt hus och han kom med många kreativa förslag och lösningar på hur vi skulle kunna bygga vår trappa.

Efter vi tillsammans kollat på olika typer och modeller, beslutade vi oss till slut för en snygg och modern spiraltrappa. Ett av de främsta skälen var för att det skulle ge oss mer utrymme och vår hall skulle upplevas mycket större. Spiraltrappor tar väldigt liten plats, men fyller ändå sin fulla funktion.Vi fick full frihet att bestämma hur vi vill att trappan ska se ut. Vi valde att ha snygga trappsteg i trä och ett räcke i stål. Kombinationen av dessa material var otroligt snygg och gav en look som kändes både modern och stilren. Den nya trappan tillsammans med renoveringen av resten av huset gjorde succé!

Trappspecialisterna är otroligt proffsiga och hjälper dig med allt från idé till utförande.

Vi hade en liten fest hemma hos oss efter renovering var klar för att fira vårt ”nya” hem. Jag är så glad att vi bestämde oss för att byta ut och att Trappspecialisterna gjorde det. Jag kommer att rekommendera dom till alla som är ute efter specialtrappor för sitt hem. Gör ditt hem vackrare med en snygg trappa!

 

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”