+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Uppdatera ert hem med hjälp av en trapprenovering

Skapa en helt ny känsla i hemmet genom att renovera er trappa inomhus eller utomhus

Trapprenovering är ett bra alternativ att överväga om er befintliga trappa fortfarande är stabil och säker, men ser allmänt omodern och tråkig ut. Ni kanske har flyttat in i ett renoveringsobjekt eller har bott länge i er bostad och inte lagt något fokus på just trappan. Att renovera en gammal trappa är en kostnadseffektiv lösning som samtidigt kan ge en helt ny känsla i ert hem. Genom att byta ut handledare och räcken eller ge trätrappan en ny finish kommer den återigen att kännas modern och fräsch, utan att ni behöver lägga lika stor kostnad som om ni hade byggt en helt ny. Ett bra tips är då att kontakta ett Trappspecialisterna. Vi kan renovera er trappa och erbjuder trapprenovering till ett bra pris och kan även ge er tips och råd på hur ni kan ge den ett uppdaterat och nytt utseende.

När ni ska renovera trappan inomhus kan räcken i glas och vackra handledare i trä skapa ett modernt och iögonfallande intryck. Genom att renovera er trappa inomhus kommer den genast att förvandlas till ett blickfång i hemmet istället för att bara fungera som en transportsträcka mellan bostadens olika våningar. Trappan förtjänar att komma fram och bli en del av inredningen. Det fixar ni enkelt genom att renovera er inomhustrappa. Trappspecialisterna kan hjälpa er att antingen bygga en ny trappa, både med ett trapp kit eller specialdesignad, och att renovera er trappa inomhus eller utomhus. Med kunskap och många års vana hjälper vi att renovera er trappa och att ta fram en skräddarsydd trapplösning som passar just er och ert hem.

Läs mer
Trapprenovering - före | Trappspecialisterna

Före

Trapprenovering - efter | Trappspecialisterna

Efter

Renovera trappa inomhus - före | Trappspecialisterna

Före

Renovera trappa inomhus - efter | Trappspecialisterna

Efter

Renovera gammal trappa - före | Trappspecialisterna

Före

Renovera gammal trappa - efter | Trappspecialisterna

Efter

Renovera trätrappa - före | Trappspecialisterna

Före

Renovera trätrappa - efter | Trappspecialisterna

Efter

Renovering inomhus trappa - före | Trappspecialisterna

Före

Renovering inomhus trappa - efter | Trappspecialisterna

Efter

Ta kontakt med ett välrenommerat företag för trapprenovering inomhus

Genom en trapprenovering kommer er trappa inomhus eller utomhus att bli som ny igen. Det är ett enkelt sätt att skapa en ny känsla i inredningen och säkerställa att trappan fungerar som den ska. Ta kontakt med Trappspecialisterna idag så hjälper vi er. Vi är ett erfaret och professionellt företag som kan hjälpa er att renovera er inomhustrappa eller laga er trappa utomhus. Våra konstruktörer och montörer ser till att er trapprenovering, vare sig det handlar om att renovera inomhustrappan eller utomhustrappan, går enligt era önskemål och krav och att ni till slut får en ny och fräsch trappa att glädjas åt i många år framöver.

Begär offert

Kontakta oss

Pga rådande omständigheter tar vi endast emot bokade kundbesök i butiken. 

Endast bokade besök i butiken, våra telefontider är:
Mån, Ons & Tor: 8.00 – 17.00
Tisdagar 8.00 – 19.00
Fredagar 8.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00