Renovera trappa | Trappspecialisterna

Uppdatera ert hem med hjälp av en trapprenovering

Trapprenovering är ett bra alternativ att överväga om er befintliga trappa fortfarande är stabil och säker, men ser allmänt omodern och tråkig ut. Ni kanske har flyttat in i ett renoveringsobjekt eller har bott länge i er bostad och inte lagt något fokus på just trappan. Att renovera en gammal trappa är en kostnadseffektiv lösning som samtidigt kan ge en helt ny känsla i ert hem. Genom att byta ut handledare och räcken eller ge trätrappan en ny finish kommer den återigen att kännas modern och fräsch, utan att ni behöver lägga lika stor kostnad som om ni hade byggt en helt ny. Ett bra tips är då att kontakta ett företag som kan erbjuda trapprenovering till ett bra pris och även ge er tips på hur ni kan ge den ett uppdaterat och nytt utseende.

Läs mer

Skapa en helt ny känsla i hemmet genom att renovera er trappa inomhus

När ni ska göra en trapprenovering inomhus kan räcken i glas och vackra handledare i trä skapa ett modernt och iögonfallande intryck. Genom att renovera er trappa inomhus kommer den genast att förvandlas till ett blickfång i hemmet istället för att bara fungera som en transportsträcka mellan bostadens olika våningar. Trappan förtjänar att komma fram och bli en del av inredningen. Det fixar ni enkelt genom att renovera er inomhustrappa. Trappspecialisterna kan hjälpa er att antingen bygga en ny trappa, både med ett trapp kit eller specialdesignad, och att renovera er trappa inomhus eller utomhus. Med kunskap och många års vana hjälper vi er att ta fram en skräddarsydd lösning som passar just er och ert hem.

Ta kontakt med ett välrenommerat företag för trapprenovering inomhus

Genom en trapprenovering kommer er trappa inomhus att bli som ny igen. Det är ett enkelt sätt att skapa en ny känsla i inredningen och säkerställa att trappan fungerar som den ska. Ta kontakt med ett erfaret och professionellt företag som kan hjälpa er att renovera er inomhustrappa eller laga er trappa utomhus. Trappspecialisternas konstruktörer och montörer ser till att er trapprenovering går enligt era önskemål och krav och att ni till slut får en ny och fräsch trappa att glädjas åt i många år framöver.

Mindre

 

Före

Trapprenovering-Barkarby-Fore

Efter

Trapprenovering Barkarby Efter

Före

Trapprenovering i Viggbyholm före 5

Efter

Trapprenovering i Viggbyholm 6

Före

Trapprenovering-Viby-Fore

Efter

Renovera trappa | Trappspecialisterna

Före

Renovera trätrappa | Trappspecialisterna

Efter

3. Trapprenovering efter

Före

Restair, räcken o handledare i Hässelby

Efter

Restair, räcken o handledare i Hässelby3

Vill du veta mer om våra trappor?
Kontakta oss:

Ladda ned och fyll i Materialspecifikations filen här.
Ladda upp den ifyllda blanketten och fyll i formuläret nedan.

Ditt namn (Obligatoriskt)

Din e-post (Obligatoriskt)

Ämne

Ladda upp filen här

Meddelande

Renovera trappa med hjälp av Trappspecialisterna.