+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Postat den July 16, 2015

Trappor är konstruerade för att hålla och vara säkra i år och byggs därför ofta i hållbart trä, stål eller betong. Trots detta kan trappor behöva bytas ut för att passa in i ett annars nyrenoverat hem eller för att se till att de är säkra.

En trappa är ofta något mycket kostsamt och en dyr investering i ett hem. Många som vill byta ut sin gamla trappa väljer att inte göra det på grund av priset. Men det finns alternativ för den som vill ha en fräsch och snygg trappa och inte vill eller kan lägga stora summor pengar på en ny trappa. Hos Trappspecialisterna kan man få hjälp med olika trapprenoveringslösningar som håller kostnaderna nere.

Bortsett från att vara en effektiv lösning ger en trapprenovering en gammal trappa nytt liv så att den bättre passar in i inredningen. Ibland handlar det dock om annat än att skaffa sig en modern trappa. Det kan vara så att man behöver renovera trappan för att den blivit sliten, knarrig eller rent av farlig. Eftersom det är viktigt att ha en säker trappa är det bra att låta en professionell trappbyggare renovera en gamma trappa. Dessutom är det viktigt att räcken och ledstänger också är säkra och stabila. Beroende på trappans skick och önskemål hos kunden kan Trappspecialisterna ta fram olika trapprenoveringslösningar.

Trappspecialisterna renoverar inte bara trappor, de bygger även helt nya trappor och precis som skräddarsydda trapprenoveringslösningar erbjuder de skräddarsydda nya trappor. Företaget verkar erbjuda alla typer av trappor som spiraltrappor, raka trappor, svängda trappor och lofttrappor. Deras hantverkare är erfarna och kunniga när det gäller trappbygge både inne och ute. Utöver trappor tillhandahåller Trappspecialisterna även tillbehör till trappor som handledare, ändböjar och räcken till trappor i snygg design. Ibland är det faktiskt detaljerna som gör helheten.

Trappspecialisterna i Norrviken AB har allt man behöver för en komplett trappa. Med lång erfarenhet och en känsla för inredning, stil och mode kan de hjälpa alla kunder oavsett önskemål och behov. De tar hand om hela processen från börja till slut inklusive planering, design, tillverkning och installation. Helhetstänk ger snyggare trappor helt enkelt.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”