+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Jan den Jul 23, 2014

Det sägs att ”En attraktiv trappa sätter stilen för ditt hem”. Vi flyttade till vårt nya hem, bara några kvarter bort från vår gamla. Det nya huset var verkligen perfekt förutom den gamla trappan i hallen som var sliten och knarrig. Den behövde definitivt bytas ut eller renoveras. Vi bestämde oss för att ge det ett nytt utseende genom att ta hjälp av några experter för att renovera trappan.

Vi sökte på nätet och fick fram en hel del olika företag som erbjöd dessa tjänster. En efter en kontaktade vi varje företag för att få en offert på arbetet. Det var då vi kom i kontakt med Trappspecialisterna.
När vi pratade med dem, märkte vi hur professionella dom var och att dom verkligen kunde sin sak. Deras offert var rimlig och passade vår budget.

Vi beslutade oss för att gå vidare och ge dem uppdraget för trapprenovering i vårt hem.
Nästa dag kom en kille hem till oss från Trappspecialisterna och undersökt trappan. Han föreslog en riktigt snygg och modern design, både som stål- och trätrappor.
Vi bestämde oss för en snygg trätrappa som vi trodde skulle passa resten av inredningen i hallen.

Här är vi i dag med vår hall och skryter med den nya snygga trappan. Alla som besöker vårt hem berömmer vår nya trappa och frågor vem som har gjort jobbet.

Vi rekommenderar Trappspecialisterna till alla som funderar på att bygga eller renovera en trappa. Dom hjälper dig med allt från design till utförande.

 

“Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”