+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Vare sig man är villaägare, har en bostadsrätt eller hyr en lägenhet kan det vara mycket kostsamt och stressigt att renovera och bygga om i sitt hem. Efter att man gjort om är det dags att planera och inreda de nya ytorna. Detta behöver inte bara innebära att placera ut möbler, mattor, gardiner och tavlor utan innefattar även saker som golvläggning, målning och tapetsering. Det finns alltså mycket du kan göra för att göra ditt hem personligt.

Något som många glömmer att tänka på när de renoverar eller bygger om är trapporna. Dina inomhustrappor kan göra mycket för att ge ditt hem karaktär och funktionalitet och bör därför väljas med omtanke.

Det finns många olika typer av inomhustrappor att välja mellan, både när det kommer till utformning och utförande. Du kan bland annat välja mellan vanliga raka trappor, böjda trappor, L-trappor, spiraltrappor och lofttrappor. I materialväg är trä och stål det mest använda. Trätrappor är traditionella och kan ge en robust och varm känsla medan ståltrappor däremot kan kännas industriella och moderna.

Hos Trappspecialisterna har du möjlighet att skräddarsy en trappa efter dina egna önskemål. Förutom att du kan välja mellan ett brett sortiment av befintliga varianter, kan du själv designa en trappa efter eget tycke och smak genom att välja utformning och material. När du kombinerar olika material med olika typer av räcken, handledare och beslag kan du skapa en trappa som är unik för ditt hem.

På Trappspecialisternas hemsida hittar du ett sortiment av kvalitativa trä- och ståltrappor. Där kan du också få inspiration genom att bläddra i galleriet och se vad de har gjort för andra. Förutom att erbjuda nyproducerade trappor kan Trappspecialisterna även hjälpa dig att renovera en gammal trappa. Företaget har arbetat med trappor i 20 år och har stor erfarenhet av att projektera, renovera och installera trappor. Kontakta Trappspecialisterna för frågor och rådgivning, de hjälper dig med en lösning för både privata hem, offentliga lokaler och kontor.

 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”