+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Olika Kit trappor

Kit-trappor är en bra lösning för den som är händig men som inte vill behöva lägga ner tid på att bygga en ny trappa helt från grunden. Vi på Trappspecialisterna erbjuder trappor i flera olika modeller som efter beställning är enkla att montera på egen hand. Inga svordomar, inget krångel, men desto snabbare resultat.

Oavsett om ditt hem, eller dina företagslokaler har behov av spiraltrappor, U -eller L-formade trappor så har vi en passande lösning. Hos oss hittar du också kit trappor för lägenheter eller utrymmen med loft. Naturligtvis är dessa loft- och spartrappor inte bara platsbesparande utan även framtagna med största fokus på säkerhet.

 

Funktion är viktigt, men det stannar inte där. Valet av trappa handlar till stor del också om design, och det gäller oavsett om vi eller du själv monterar trappan. När du köper en kit-trappa hos Trappspecialisterna kan du därför alltid välja mellan ett stort antal modeller med varierande material och färger. Allt för att trappan ska passa den övriga interiören och för att du ska känna att du blir helt nöjd med slutresultatet.

Att själv stå för installationen av en trappa är kanske ingenting vi i första hand rekommenderar till någon med begränsad erfarenhet, men vi vet också att det är en speciell känsla att se en vacker trappa växa fram. Om ni mot förmodan skulle ångra er och senare vilja beställa montering, så är det bara att höra av er till oss. Personlig service och kompetens är viktigt för oss och vi hjälper er mer än gärna genom processen.

 

Kontakta oss för mer information om våra trapp-kit

Om du har frågor gällande Trappspecialisternas utbud eller undrar om våra kit trappor passar för det aktuella utrymmet så är du också välkommen att höra av dig. Vi återkommer snabbt med svar och med kostnadsförslag efter att du kontaktat oss angående mått, beskrivning av lokaler, dess förutsättningar och övriga önskemål.

Trappspecialisterna prioriterar alltid service, säkerhet och kvalité och konstruerar alla våra trappor med mesta möjliga omsorg. Du som vill veta mer om vårt utbud och vilka modeller vi erbjuder kan alltid kontakta oss för mer information, eller besöka vår utställningslokal. Du hittar naturligtvis också mer information om olika modeller och material här på webbplatsen.

Begär offert

Kontakta oss

Pga rådande omständigheter tar vi endast emot bokade kundbesök i butiken. 

Endast bokade besök i butiken, våra telefontider är:
Mån, Ons & Tor: 8.00 – 17.00
Tisdagar 8.00 – 19.00
Fredagar 8.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00