Bygg en fin trätrappa | Trappspecialister
New England 56.34.3, Eksteg, Furu/MDFvang, Mattlackad, Vitmålad

Trätrappor

Trätrappan är en tidlös och klassisk lösning som går att variera i nästan all oändlighet, allt efter tycke och smak. Vid trapptillverkning är utbudet av träslag stort och sträcker sig mellan ljusa material som furu, lönn, ask och björk till de mörkare sorterna ek, mahogny och valnöt. Trappspecialisterna erbjuder ett stort urval standardlösningar men vårt signum har länge varit trappor som är skräddarsydda efter just dina önskemål och behov. Det innebär att vi kan leverera trätrappor inomhus i alla olika format beroende vad som passar bäst i ditt hem. Vill du kombinera trä med andra material så tar vi naturligtvis också fram sådana trappor efter dina önskemål.

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får professionell hjälp genom hela processen. Trappspecialisterna kan projektering, tillverkning, leverans och montering. Vår strävan är att göra allt rätt från första stund och därför behöver du heller aldrig vara orolig för att din nya trappa inte ska uppfylla dina krav och förväntningar.

måla din spiraltrappa med den blekta vita färgen | Trappspecialisterna
renovera trappa med trappsteg i ekglass | Trappspecialisterna
Vacker skräddarsy trätrappa för ditt hus | Trappspecialisterna
Den bästa kvaliteten på trätrappan som gör ditt hus vackert | Trappspecialisterna

Trappspecialisterna är återförsäljare av trätrappor av märket Drömtrappor® – marknadens ledande varumärke. I deras katalog hittar du allt ifrån svängda till raka trappor och naturligtvis även olika spiraltrappor trä.

Oavsett om du söker en enkel källartrappa eller en pampig entrétrappa kan du alltid välja mellan olika färger, ytbehandlingar, material och handräcken. Till exempel så är det vanligt att tillverka stegen samt handledare i ett material/färg och resterade trappa i ett annat. Om du själv har svårt att komma fram till vilken modell som skulle passa bäst så kan du alltid vända dig till oss för konsultation. Vi ser till säkerhet, kvalitet, funktion och design och tack vare vår hantverkskunskap kan vi alltid erbjuda flexibilitet och hög service.

En trätrappa kan vara både stilren och stram eller vågad och djärv i sitt uttryck, allt beror på vilken roll du vill att den ska spela i de aktuella lokalerna. I ett i övrigt minimalistiskt och avskalat rum kan en mera arbetad och detaljrik trappa innebära ett kreativt och inspirerande tillskott till den stillsamma interiören.  Samtidigt är ett trä ett så naturligt och levande material att det är spännande även i dess mest rena och klassiska format.

Kontakta oss för mer information om trätrappor eller för kostnadsförslag.

trätrappa för utomhusflykt | Trappspecialisterna
Trätrappor inomhus med träräcke på taket | Trappspecialisterna
Bygga trätrappor inomhus för kommersiellt utrymme | Trappspecialisterna
Bygga premium spiraltrappa för ditt hus | Trappspecialisterna

Vill du veta mer om våra trappor?
Kontakta oss: