+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Trätrappor

Standard och Måttbeställda Trätrappor

Trätrappan är en av världens mest populära trappor. Den kan utformas nästan hur du vill för att sätta en klassisk såväl som en modern prägel på alla typer av hem, helt beroende på design och träslag. En välbyggd trappa kommer stå kvar i generationer om du tar väl hand om den. Skulle du tröttna på din gamla trätrappa, eller helt enkelt känner för lite variation, kan du med gott samvete byta ut den då den är helt återvinningsbar.

Tillverkning av trätrappor

Trätrappan är en tidlös och klassisk lösning som går att variera i nästan all oändlighet efter tycke och smak. Vid tillverkning av trappor i trä är utbudet av träslag otroligt stort och sträcker sig mellan ljusa material som furu, lönn, ask och björk, till de mörkare sorterna som ek, mahogny och valnöt. Trappspecialisterna erbjuder ett stort urval standardlösningar men vårt signum har länge varit trappor i trä som är skräddarsydda efter just dina önskemål och behov. Det innebär att vi kan leverera trätrappor inomhus i alla olika format beroende vad som passar bäst i ditt hem. Vill du kombinera trä med andra material så tar vi naturligtvis också fram sådana trappor efter dina önskemål.

Skräddarsydda helhetslösningar för trätrappor

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får professionell hjälp genom hela processen av att bygga en trappa i trä. Trappspecialisterna har en lång erfarenhet inom samtliga områden, allt från projektering och tillverkning, till leverans och montering. Vi erbjuder helt enkelt en smart helhetslösning skräddarsydd efter era behov och förväntningar. Vår strävan är att göra allt rätt från första stund och därför behöver du heller aldrig vara orolig för att din nya trappa inte ska uppfylla dina krav och förväntningar.

Läs mer

Trappspecialisterna är återförsäljare av trätrappor av märket Drömtrappor® – marknadens ledande varumärke. I deras katalog hittar du allt ifrån svängda till raka trappor och naturligtvis även olika spiraltrappor trä.

Oavsett om du söker en enkel källartrappa eller en pampig entrétrappa kan du alltid välja mellan olika färger, ytbehandlingar, material och handräcken. Till exempel så är det vanligt att tillverka stegen samt handledare i ett material/färg och resterade trappa i ett annat. Om du själv har svårt att komma fram till vilken modell som skulle passa bäst så kan du alltid vända dig till oss för konsultation. Vi ser till säkerhet, kvalitet, funktion och design och tack vare vår hantverkskunskap kan vi alltid erbjuda flexibilitet och hög service.

En trätrappa kan vara både stilren och stram eller vågad och djärv i sitt uttryck, allt beror på vilken roll du vill att den ska spela i de aktuella lokalerna. I ett i övrigt minimalistiskt och avskalat rum kan en mera arbetad och detaljrik trappa innebära ett kreativt och inspirerande tillskott till den stillsamma interiören.  Samtidigt är ett trä ett så naturligt och levande material att det är spännande även i dess mest rena och klassiska format.

Begär offert

Kontakta oss

Pga rådande omständigheter tar vi endast emot bokade kundbesök i butiken. 

Endast bokade besök i butiken, våra telefontider är:
Mån, Ons & Tor: 8.00 – 17.00
Tisdagar 8.00 – 19.00
Fredagar 8.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00