+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Elin Falk den Apr 9, 2015

Trappor är inte bara praktiska hjälpmedel utan även vackra inslag i arkitektur och inredning. Rätt trappa på rätt plats kan ge inredningen eller arkitekturen ett ordentligt lyft. Svängda trappor ger till exempel ett maffigt intryck i en stor hall. Om du ska renovera ditt hem eller bygga nytt kan det vara en god idé att ta en titt på utbudet av trappor för att hitta en stil som passar dig och ditt hem. En fräsch trappa kan göra underverk i ett gammalt hus som behöver renoveras i mer än ett rum.

De allra flesta drömmer om att göra om sitt hem och skapa något eget och personligt. TV-program, tidningar eller vänner inspirerar och är ofta en källa till idéer för många som renoverar eller bara ändrar några små detaljer som gör stor skillnad. De stora renoveringsprojekten som badrum, kök eller trappor kräver ofta mycket planering och en större budget. Men som tur är finns det flera alternativ som gör arbetet lättare och billigare.

Spiraltrappa

Ett hinder när man ska installera eller renovera en trappa är ytan. Med liten yta kan det vara svårt att hitta en trappa som passar. En bra lösning kan då vara att satsa på en spiraltrappa. Det är inte svårt att hitta ett företag som tillverkar och säljer spiraltrappor i Stockholm. Ett av dem är Trappspecialisterna som även säljer svängda och raka trappor i olika material.

En serie som finns i Trappspecialisternas sortiment är Drömtrappor som är en serie trätrappor från tillverkaren Trätrappor. En annan leverantör som de arbetar med är italienska Fontanot som har luftiga, raka trappor och spiraltrappor i bland annat ek. Många spiraltrappor i Stockholm kommer just därifrån och är installerade av Trappspecialisterna. Känner man sig lite händig själv kan man välja att köpa en kit-trappa och installera den själv.

Specialtrappa Stockholm

När det gäller trappor finns det väldigt få begränsningar. Yta och höjd är i stort sett de enda begränsningarna som finns. Sådant som material och utformning är ofta fritt för fantasin så länge tillverkaren kan möta kraven och vara kreativ nog att ta fram ett fungerande förslag. Med en specialtrappa Stockholm kommer man garanterat att ha ett unikt hem med en inredning som inte liknar någon annans. Om man vill kan man ta ut svängarna rejält och även satsa på små detaljer som handledare och räcken i fantasifulla utföranden. När lagom inte är nog kan en specialtrappa vara det enda rätta.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna”