+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Då och då väljer många familjer att renovera hemma för att ge ett rum ett nytt och modernt utseende. Det kanske handlar om att byta ut golvet, köpa en ny soffa eller att tapetsera om i sovrummet. Det är dock lätt att glömma bort att lägga tid och kärlek på trappan, trots att den kan ses som hjärtat av huset eftersom den sammanlänkar de olika våningarna. Låt inte inomhustrappan bli en försummad del, utan lägg ner lika mycket omtanke på den som resten av möblerna och ytorna i hemmet. En trapprenovering kan nämligen förvandla hela ditt hem.

Genom att ta hjälp av ett professionellt och välrenommerat företag som sysslar med byggnation och renovering av trappor kommer du kunna ge nytt liv åt din nuvarande modell och få den att kännas modern och rätt i tiden. Om din trappa fortfarande är i gott skick är en renovering det bästa alternativet när det kommer till att ge ditt hem ett nytt utseende.

Nedan följer 5 tips på saker du kan ha i åtanke när du funderar på att renovera din inomhustrappa.

1. Renovera gammal trappa för att ge ditt hem ett högre värde

Ett vackert hem med genomgående kvalitativa materialval kommer göra att ditt hus ökar i värde. En säker och snygg trappa kommer vara en stor del av detta. Om du funderar på att flytta, se därför till att den är i gott skick inför visningen och boka en trapprenovering.

2. Renovera inomhustrappa för att spara plats

Skapar din nuvarande trappa ett riktigt tungt intryck och tar upp mycket plats? Då kan en renoveringsfirma hjälpa dig att ge den en ny och lättare utformning. En spiraltrappa är till exempel ett utmärkt alternativ om du vill vara så yteffektiv som möjligt. Vill du bara ge trappan ett nättare utseende kan nya handledare eller ett räcke i glas göra susen.

3. Fundera över belysning och färg i din trapprenovering

Ett sätt att framhäva din trappa ännu mer är att addera belysning och färg. Det kommer de den ett modernt och unikt utseende som går att anpassa helt efter din personliga smak. Låt den smälta in sömlöst med väggarna runt omkring eller låt den bli blickfånget i hemmet genom att satsa på moderna och häftiga material.

4. Gör något speciellt med din trapprenovering

Genom att det finns en mängd olika material och skräddarsydda lösningar tillgängliga kan Trappspecialisterna hjälpa dig att renovera en gammal trappa och skapa en helt ny känsla för hela ditt hem. Kanske har du gjort om resten av ditt hem i en stil som inte passar tillsammans med den nuvarande trappan. Låt den då gå hand i hand med resten av inredningen för att verkligen ge ditt hem det där lilla extra. Eller varför inte passa på att göra något speciellt och låta trappan stå ut från mängden? Valet är på din sida.

5. Gör om eller byt ut när du ska renovera din inomhustrappa?

Om din trappa är gammal och har börjat kännas ostadig kan det kanske vara ett bättre alternativ att sätta in en ny. Trappspecialisterna sysslar med både nybyggnation och trapprenovering till bra pris vilket ger dig alla möjligheter att välja det alternativ som passar dig och ditt hem bäst.
“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”