+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Lief Löfgren den Feb 23, 2015

En trappa är något som man många gånger tar för givet, tänk på hur många gånger om dagen du går upp och ner för trappor, i hemmet eller på din arbetsplats. En trappa är oftast det första man möts av i ett hem, just av den anledningen är utseendet av yttersta vikt.

I inredningstidningar kan man få inspiration hur man kan utforma och bygga trappor. Dessa idéer är bra att ta med sig då beslutet är taget om att bygga om eller renovera en trappa och det är dags att anlita ett företag som ska utföra jobbet.

Att anlita erfarna snickare som kan utforma din trappa utefter dina önskemål är ett smart val för att spara dig tid och för att slippa ett mödosamt jobb. Trappspecialisterna är ett företag som har arbetat med allt som hör trappor till i över 20 år och levererat till kontor, bostäder och offentliga lokaler med goda resultat.

Trappan kan byggas i en kombination av två material eller med endast ett material. Att använda trä för att bygga trappor ger en tidlös look, trappor med räcken i glas låter ljuset flöda genom huset, trappor med trappsteg av metall används mestadels inom industrier och vissa andra arbetsplatser. Utformningen kan skapas i olika modeller: spiraltrappor eller storslagna svepande trätrappor är perfekta för att skapa en känsla av soliditet utan att det behöver kosta en förmögenhet.

Stora, pampiga trappor gör sig bäst i rymliga miljöer medan spiral- och lofttrappor med fördel kan byggas i mindre miljöer. Eftersom det många gånger är det första en besökare lägger märke till när de kliver in genom ytterdörren, kan en trappas visuella påverkan ofta reflektera ägarens övriga smak och sinne för inredningsdetaljer.

Nyckeln till att välja rätt typ av trappa beror på din förmåga att förstå de olika faktorer relaterade till ditt hem som rummets storlek, belysning och resten av din inredning. Av denna anledning är det rekommenderat att du anlitar professionell hjälp från Trappspecialisterna som med sina 20 års erfarenhet kan bygga en snygg spiral- eller lofttrappa i önskat material som passar din stil och matchar resten av ditt hem.

Oavsett om du har en lofttrappa som är sliten och behöver renoveras eller om du vill bygga en helt ny trappa kommer Trappspecialisterna till undsättning. De bygger inte bara nya trappor utan renoverar även gamla. De erbjuder ett brett sortiment.

Trappspecialisterna har installerat trappor över hela Sverige för såväl privata bostäder som för företag och offentliga byggnader. De bidrar till att utforma den bästa möjliga lösningen för dig, oavsett om det är ståltrappor, kit trappor, spiraltrappor eller lofttrappor som önskas.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”