+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Ståltrappor

Standard och Måttbeställda ståltrappor

Ståltrappan har sedan länge uppskattats för sina hållbara, stabila och vädertåliga egenskaper och är ett vanligt förekommande inslag i utomhus- och industrimiljöer. Men nu, när design- och interiören till större del handlar om mer personliga uttryck så har den också blivit ett populär inslag i hemmet.

Många väljer till exempel att installera en elegant spiraltrappa i stål som är en praktisk och platsbesparande lösning i hem där utrymmet är begränsat. Men möjligheterna stannar naturligtvis inte där. Ståltrappor kommer tvärtom i många olika varianter; raka, svängda och i kombination med andra material såsom glas och trä. Vad passar dig? Vi på Trappspecialisterna tar fram lösningar helt efter dina önskemål.

 

Fortfarande är trappor i stål också ett bra alternativ för den som vill installera praktiska utrymningstrappor som är brandsäkra, hållbara och lättskötta. Oavsett hur trappan ska användas och var den ska installeras så tar vi fram anpassade lösningar. Läs mer om dessa modeller på produktsidan om utrymningstrappor.

Naturligtvis erbjuder Trappspecialisterna också trappmodeller med räcke, handledare och vangstycke i stål men där trappstegen tillverkas av valfritt träslag, eller annat material. Om du önskar kan själva trappan målas i önskad färg för att trappan som helhet ska bli mer kontrastrik och sticka ut ytterligare.

Kontakta oss för designade ståltrappor idag!

Vänd dig till oss med mått, beskrivning av lokaler, dess förutsättningar och dina önskemål. Vi ger kostnadsförslag i ett tidigt skede och följer dig sedan genom hela processen, från skiss till montering för att säkerställa att du ska bli helt nöjd. Tack vare vår projekteringskompetens kan vi ta ett helhetsgrepp som garanterar att du i slutändan får en högkvalitativ trappa framtagen för just ditt hem eller ditt företags behov. Eftersom ståltrappor är så tåliga och stabila så kan du också vara säker på att den, oavsett belastning, kommer att hålla under lång tid framöver. Utan vidare behov av underhåll eller reparationer.

Vi på Trappspecialisterna ser ståltrappans många möjligheter. Du som vill veta mer om vårt utbud och vilka modeller vi erbjuder kan alltid kontakta oss för mer information, eller besöka vår utställningslokal. Om du själv är osäker på vilken spiraltrappa inomhus som passar bäst i din fastighet så guida vi dig gärna vidare.

Begär offert

Kontakta oss

Pga rådande omständigheter tar vi endast emot bokade kundbesök i butiken. 

Endast bokade besök i butiken, våra telefontider är:
Mån, Ons & Tor: 8.00 – 17.00
Tisdagar 8.00 – 19.00
Fredagar 8.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00