+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Postat den January 25, 2016

Spiraltrappan är en väldigt snygg och funktionell typ av trappa som passar i både hem och på arbetsplatser. Trappan kan ha väldigt olika utseenden och vara gjord i olika material. Följande är olika stilar en spiraltrappa kan ha:

  • Den antika trappan:

    Trappor i trä med snirkliga räcken kan skapa en gammeldags atmosfär i ett rum. Detsamma gäller för metalltrappor med fina mönster och dekorerade trappräcken. En antik look passar väldigt bra för den romantiskt lagda.

  • Den moderna looken:

    En snygg trätrappa med fräscht trä kan ge en modern känsla. Kombinera träet med metall eller glas för att få en trendig och sofistikerad look.

  • Industritrappan:

    När man använder stål som material för spiraltrappor inomhus kan man få en känsla av industri och fabriker. Kombinerat med rustikt trä kan man skapa en härlig kontrast och en modern känsla i ett rum. Trappor i stål är vanliga i kontorsbyggnader, restauranger och caféer, men kan även vara ett snyggt och lite annorlunda komplement i ett privat hem. Trappor i stål är mycket hållbara och behöver därför väldigt sällan renoveras eller lagas.

Hos Trappspecialisterna hittar du spiraltrappor i olika former och utföranden. Hos dem kan skapa din drömtrappa genom att kombinera olika material och finish. Förutom spiraltrappor tillverkar trappspecialisterna även vanliga raka trappor, böjda trappor och lofttrappor. Hos dem kan du kombinera din design med olika räcken, handledare, ändböjar, ändknoppar och hörnböjar i en rad olika material för att skapa en trappdesign som är unik för ditt hem.

Förutom att tillverka nya trappor arbetar Trappspecialisterna även med renovering. Till dem kan du vända dig då du behöver renovera trappa. Du kan få hjälp med att laga saker som slitna trappsteg, spruckna räcken och ledstänger. Det är avsevärt mycket billigare att renovera en befintlig trappa än att installera en helt ny. Därför är det absolut ett alternativ du bör se över innan du bestämmer dig för att riva och bygga nytt.

Trappspecialisterna levererar, installerar och projekterar trappor för hemmiljöer, offentliga miljöer och arbetsplatser. Med stor erfarenhet kan de ta fram skräddarsydda lösningar och hjälpa även till med montering.

 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”