Loopen 4.15.1, Eksteg, Ekvang, Oljad
Loopen 4.15.1, Eksteg, Ekvang, Oljad

Spiraltrappor inomhus

Vårt sortiment av spiraltrappa inomhus varierar mellan måttbeställda trappor till standardtrappor.
Våra standard tillverkade spiraltrappor är valmöjligheten begränsad beträffande dimensioner, utförande,  material som t.ex. träslag.För att utnyttja små utrymmen på bästa sätt är spiraltrappor en mycket bra lösning som även skapar estiska inomhusmiljöer. Nedan ser du några exempel på spiraltrappor i olika utföranden.

Trappspecialisterna bygger spiraltrappor som passar bra ihop med övrig inredning i ditt hem eller på arbetsplatsen. Spiraltrappor har fördelen att de tar liten plats och passar därför bra för små lägenheter och lokaler. Anledningen till att spiraltrappor är en av de mest populära bland inomhustrappor är att dessa typer av trappor är praktiska och estetiskt tilltalande. En snygg spiraltrappa i stål och trä blir till en snygg inredningsdetalj i bostäder och arbetsplatser.

Svinga 4.15.1, Eksteg, Ekvang, Oljad
Spiraltrappa Fontanot OAK70 Extra grå
Kundspecifik spiraltrappa i ek och stål
Genius 060, Fontanot

Skräddarsydda spiraltrappor kan fås som trätrappor, helt i stål, eller i kombination stål och trä. Med dessa trappor så är det du som bestämmer hur trappan och räcket ska se ut. Kombinationer av olika material ger en unik design,
Vi erbjuder även utrymningstrappor i galvat stål med steg i gallerdurk.

Fontanot Lafont Lastra
Loopen 4.15.1
Fontanot Lafont Spira

Vill du veta mer om våra trappor?
Kontakta oss: