Loopen 4.15.1, Eksteg, Ekvang, Oljad
Loopen 4.15.1, Eksteg, Ekvang, Oljad

Spiraltrappa

En spiraltrappa är en platsbesparande och lättinstallerade trappa som går att harmoniera med alla typer av rum och byggnader. Trappstegen på en spiraltrappa slingrar sig runt en mittstolpe som skapar ett unikt och snyggt utseende i din bostad. 

Vårt sortiment av spiraltrappor inomhus varierar mellan måttbeställda trappor till standardtrappor. För våra standard tillverkade spiraltrappor är valmöjligheten begränsad beträffande dimensioner, utförande,  material som t.ex. träslag. För att utnyttja små utrymmen på bästa sätt är spiraltrappor en mycket bra lösning som även skapar estetiska inomhusmiljöer. Nedan ser du några exempel på spiraltrappor i olika utföranden.

Bygg en spiraltrappa vackert dekorerad med stångrullar | Trappspecialisterna
pulverbelagda räcken fäst med spiraltrappa för ditt interiör | Trappspecialisterna
spiraltrappa är det perfekta valet att få mindre utrymme i ditt hem | Trappspecialisterna
Bygg en inomhus spiraltrappa för ditt hus som matchar ditt interiör | Trappspecialisterna

Läs mer

Spiraltrappor inomhus

Trappspecialisterna bygger spiraltrappor som passar bra ihop med övrig inredning för ditt hem eller på arbetsplatsen. Spiraltrappor har fördelen att de tar liten plats och passar därför bra för små lägenheter och lokaler. Anledningen till att spiraltrappor är en av de mest populära bland inomhustrappor är att dessa typer av trappor är praktiska och estetiskt tilltalande. En snygg spiraltrappa i stål och trä blir till en snygg inredningsdetalj i bostäder och arbetsplatser.

En spiraltrappa i trä eller stål kan byggas i princip hur hög som helst utan att mista i styrka eller stadga där större delen av påfrestningen hamnar på mittstolpen. Under en spiraltrappa inomhus bildas även ett mysigt utrymme du kan anpassa och inreda efter tycke och smak, kanske en mysig läshörna? Eller en plats för extra förvaring?

Den enda egentliga nackdelen med spiraltrappor är att de i många fall är rätt smala och att trappstegen ringlar sig runt mittstolpen väldigt snävt. Det gör det svårt att flytta möbler upp- och nedför en spiraltrappa.

 

Kontakta Trappspecialisterna för spiraltrappor i trä eller stål

Skräddarsydda spiraltrappor kan fås som trätrappor, helt i stål, eller en kombination av stål och trä. Med dessa trappor så är det du som bestämmer hur trappan och räcket ska se ut. Kombinationer av olika material ger en unik design som du sedan kan bygga vidare på och matcha möbler, golv, väggar och tak med.

Kontakta Trappspecialisten idag för skräddarsydda helhetslösningar för spiraltrappor inomhus i stål eller trä. Vi erbjuder även utrymningstrappor i galvat stål med steg i gallerdurk.

Mindre

Fontanot Lafont Lastra
Oakwood spiraltrappa som lägger till en elegant touch till ditt inomhushus utrymme | Trappspecialisterna
inomhus rostfritt stål trappa målade med silvervit färg | Trappspecialisterna

Vill du veta mer om våra trappor?
Kontakta oss: