+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Spiraltrappa

 

Standard och Måttbeställd Spiraltrappa

En spiraltrappa är en platsbesparande och lättinstallerade trappa som går att harmoniera med alla typer av rum och byggnader. Trappstegen på en spiraltrappa slingrar sig runt en mittstolpe som skapar ett unikt och snyggt utseende i din bostad. 

Vårt sortiment av spiraltrappor inomhus varierar mellan måttbeställda trappor till standardtrappor. För våra standardtillverkade spiraltrappor är valmöjligheten begränsad beträffande dimensioner, utförande,  material som t.ex. träslag. 

Läs mer

Spiraltrappor för utrymning

Trappspecialisterna erbjuder även utrymningstrappor i galvat stål med steg i gallerdurk för industri, bostäder, kontor samt offentliga miljöer. Vi skapar en spiraltrappa för utrymning efter era behov och fastighetens förutsättningar som svarar upp till alla befintliga säkerhetskrav som myndigheterna ställer på en utrymningstrappa.

En funktionell utrymningstrappa är en av de viktigaste delarna av en lokal för att garantera att det finns ett snabbt och säkert sätt att ta sig ut från byggnaden vid bränder eller andra olyckor. Trappspecialisterna prioriterar alltid service, säkerhet och kvalité för alla våra trappor och spiraltrappor. En spiraltrappa som är felkonstruerad, felmonterade eller av dålig kvalité kan ha förödande konsekvenser när olyckan väl är framme.

Med Trappspecialisterna får ni en säker och stabil utrymningstrappa för både inomhus- såväl som utomhusbruk ni alltid kan lita på. Vårt mål är att skapa en så praktisk lösning som möjligt i fråga om skötsel, underhåll och rengöring, med en logisk design och materialval som gör utrymningen smidig och säker.

Kontakta Trappspecialisterna för spiraltrappor i trä eller stål

Hos Trappspecialisterna kan ni få hjälp med att skapa er egna skräddarsydda spiraltrappa i trä, en spiraltrappa i stål, eller en kombination av både stål och trä. Med dessa trappor så är det du som bestämmer hur trappan och räcket ska se ut. Kombinationer av olika material ger en unik design som du sedan kan bygga vidare på och matcha möbler, golv, väggar och tak med.

Kontakta Trappspecialisten idag för skräddarsydda helhetslösningar för spiraltrappor inomhus i stål eller trä.

Begär offert

Kontakta oss

Pga rådande omständigheter tar vi endast emot bokade kundbesök i butiken. 

Endast bokade besök i butiken, våra telefontider är:
Mån, Ons & Tor: 8.00 – 17.00
Tisdagar 8.00 – 19.00
Fredagar 8.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00