+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Postat den May 22, 2015

Trappor fyller en mycket viktig funktion i de allra flesta byggnader. De tar människor från en våning till en annan och fungerar ofta som en nödvändig utrymningsväg när hissar eller ordinarie trappor inte kan användas. Något som de flesta inte tänker på är att trappor faktiskt kan användas för att skapa en känsla eller intryck av inredningen i en byggnad. Även enkla, raka trappor kan vara utformade på ett sätt som får vem som helst att tappa hakan. 

För den som vill ha något alldeles extra är det viktigt att utforska alla alternativ innan man gör sitt slutgiltiga val. Vissa företag erbjuder särskilda specialtrappor som utformas helt efter kundens önskemål. Det gäller allt från material till form och färg. Trappor kan byggas i många olika material idag. Det vanligaste och mest traditionella i bostäder är trappor av trä, men även när det gäller trätrappor är valmöjligheterna många. Trappor kan byggas i ek, valnöt, furu eller andra träslag. Det är även möjligt att kombinera material som trä med glas och metall eller kanske sten. När det gäller form är det ofta platsen som trappan ska installeras på som avgör vilken form den ska ha. Men tack vare nya metoder och material begränsas ändå inte valmöjligheterna av en liten yta. Där det tidigare endast var möjligt att installera spiraltrappor kan man nu istället välja att ha raka trappor med extra förvaringsutrymme som sparar plats i trånga utrymmen. När man väljer trappa är det viktigt att tänka långsiktigt. En trappa är inget man byter från dag till dag. Därför bör man tänka ett varv till innan bestämmer sig så att man inte riskerar att ångra sig.

Ett företag som man kan vända sig till om man letar efter specialtrappor är Trappspecialisterna. De bygger trappor i alla former både för privata bostäder och offentliga lokaler. Utöver alla de val av material och form som kunder har hos dem finns även ledstänger, räcken och avslut som kan komplettera och ge trappan det perfekta utseendet.

Företaget samarbetar med arkitekter, inredningsarkitekter och fastighetsägare både för att designa och bygga standardtrappor och specialtrappor i Stockholm. De använder bara de allra bästa materialen men ser ändå till att hålla sig inom den budget som kunden har. Tack vare Trappspecialisternas specialtrappor blir det enkelt att skapa en unik trappa till sitt hem.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”