+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Lykke Carlsson den Dec 8, 2014 

Med en erfarenhet som sträcker sig över två decennier har Trappspecialister utformat, levererat och installerat trappor i hemmiljöer, kontor och offentliga byggnader med tillfredsställande resultat och nöjda kunderna. De har stor erfarenhet och ett brett sortiment att erbjuda, allt från enkla standard trätrappor till stora pampiga trappor, trappor i kombination av stål och trä etc. Tillsammans med att utforma den bästa lösningen för trappor erbjuder de även installationer med egna montörer.

De erbjuder installationer av specialtrappa, som spiral- och lofttrappor som är utformade efter kundens önskemål och behov tillsammans med optimala lösningar och förslag. Trappor av märket Drömtrappor säljs och monteras av Trappspecialisterna, Drömtrappor är ett marknadsledande varumärke med tillverkaren Trätrappor AB i ryggen som har tillverkat trätrappor till den svenska och nordiska marknaden sedan 1923. Tillverkaren Trätrappor AB är ett väl etablerat och känt namn på marknaden. Huvudkontor och fabrik ligger i Västerbotten. Med en av de största och mest moderna anläggningar för trapptillverkning, kan de med sina 100 anställda kombinera tillverkning stora serier men även mer exklusiva, handgjorda trappor.

Utöver försäljning och montering av nya trappor har Trappspecialisterna en kompletterande tjänst för de som bara vill renovera trappa. Oavsett om efterfrågan är för en enkel källartrappa eller en storslagen entré trappa har de effektiva lösningar för varje enskilt fall och kan också erbjuda ett brett utbud av material, färger och ytbehandlingar. Trappspecialisterna hjälper Er från idé till utförande.

Utbudet av spiraltrappor varierar mellan skräddarsydda trappor till standardtrappor. För standardtillverkade spiraltrappor är alternativen mer begränsade i storlek, utförande, material till skillnad från de skräddarsydda spiraltrapporna där kunden får ett fritt spelrum att besluta hur trappan och räcken ska utformas och vilket material som ska användas för att renovera trappa. Fördelen med spiraltrappor, oavsett om de är specialdesignade eller i standard utförande, är att dessa trappor tar liten plats och är perfekta för hem med begränsade utrymmen.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”