+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Maria Berg den Feb 26, 2015

Trappor består vanligtvis av plansteg och sättsteg. Planstegen är de steg man går på och sättstegen är det som sitter mellan stegen, om det inte är en öppen trappa. Stegen sitter fast i vangstycken som ofta sitter på varsin sida om stegen. I en lång trappa kan det ibland finnas viloplan som gör det lättare att gå i trappan. Räcken underlättar också stigningen. Trappor kan vara raka, svängda eller ändra riktning. De har en sak gemensamt: de används för att ta dig till en ny nivå.

Trappspecialisterna är ett företag som erbjuder ett brett sortiment av trappor. De har trappor i olika material som exempelvis trä och stål. De har även olika tillbehör som räcken, handledare, trapphörn och ändböjar i olika material och utformning. De har sålt och installerat trappor i hem, kontor och offentliga byggnader i  20 år vilket är ett bevis på deras breda och gedigna erfarenhet.

Eftersom trappor ofta är hårt utsatta för belastning och slitage kan de behöva renoveras. Hos Trappspecialisterna kan man inte bara köpa en ny trappa man kan även få hjälp om man behöver renovera trappa. Både renoveringen och nyinstallation av trappor utförs enligt kundens önskemål. De kan bygga trappa i traditionell furu eller i något annat träslag alternativt stål.

Träspecialisterna är vad de heter – specialister på trappor. Med sina 20 år av erfarenhet och kontinuerligt utvecklingsarbete har de god insikt i vad folk vill ha och hur man löser olika problem. Deras team med skickliga hantverkare tar fram snygga trappor som gör att du kan fokusera på annat än att bygga trappa. De tillverkar spiraltrappor, lofttrappor, breda trappor och har även kit trappor. Alla trappor kan anpassas efter behov och önskemål för en skräddarsydd lösning. Både design och funktion utformas för att passa trappans användningsområde.

Som specialister på trappor kan Trappspecialisterna hantera hela produktionskedjan. De sköter allt från planering och design till installation. De tror på trappans potential att lyfta intrycket av en byggnad till nya nivåer. Hög kvalitet och god finish är något som syns i alla deras projekt. Så oavsett om du ska bygga en ny trappa eller om du ska renovera trappa på grund av slitage eller ålder kan du vara säker på att Trappspecialisterna uppfyller dina önskningar.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”