+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Postat den September 22, 2015

Trä har länge varit det vanligaste materialet för att bygga en mängd olika möbler, trappor inkluderat. Detta eftersom att trä är ett mycket mångsidigt material som är hållbart, vackert och varken rostar eller bryts ner särskilt fort. Trätrappor ser bra ut både utomhus och inomhus, och passar speciellt hem och kontorslokaler där den varma, naturliga looken fungerar som ett komplement till andra trämöbler. Det speciella med att använda trä som material är att det tenderar att se ännu bättre ut med tiden.

De mest traditionella trapporna är gjorda av trä och är ofta handgjorda, vilket kan addera ett stilvärde till både hem och uthus. Det finns även en mängd snygga moderna trappor i trä, vilket man till exempel kan hitta hos Trappspecialisterna. Eftersom trä är väldigt hållbart i längden, inte tar länge att tillverka och är lätt att underhålla och rengöra, används materialet av företaget i stor utsträckning. Trätrappor kan lackas för att ytterligare skydda dem mot daglig slitning, och skulle du ha trappor med extrem slitning erbjuder Trappspecialisterna även renovering.

Trätrappor ser ofta eleganta ut och är en trevlig del av inredningen som helhet, detta på grund av träets naturliga förmåga att addera värme och textur. Trä kan kombineras med olika material som till exempel stål för att skapa starka kontraster. En trätrappa med exempelvis stålbas eller ledstänger i stål kan skapa en klassisk men samtidigt modern känsla, medan en trappa helt i trä istället är mer traditionell.

Det finns många typer av trä i olika toner. För att bestämma färgschemat för en inomhustrappa, kan man välja en träton som matchar de övriga trämöblerna i hushållet, eller välja en ton som står i kontrast till dessa. En trätrappa erbjuder möjlighet till stor variation baserat på trätyp och finish. Trappspecialisterna i Norrviken AB arbetar med ek, tallträ och många andra typer av trä.

Hos dem kan kunderna också välja att specialbeställa snygga trappor genom att välja vilken typ av trä de vill ha, vilken färgton de gillar och även den textur och design de vill att trappan ska ha. På det sättet kan man skapa snygga trappor som blir ett statement, och välja från en mängd designade handräcken som erbjuds av företaget.

 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”