+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Postat den Apr 17, 2015

Trappor kan verka vara en ganska tråkig och intetsägande inredningsdetalj som inte har någon annan funktion än att ta personer från en våning till en annan. Men trappor kan vara så mycket mer än så. En trappa kan charma, imponera och till och med fascinera. Med lite fantasi kan den enklaste trätrappan bli till något funktionellt och inspirerande på mer än ett plan. Utrymmet under trappan kan bli till smart förvaring och även i trappan kan man skapa förvaring. Har man ont om utrymme kan lådor i trappans sättsteg vara en genial lösning som blir förvaringsutrymme för allt från småprylar, paraplyn, eller varför inte kläder. Med lådor vid varje steg kan alla i familjen få sin egen plats för förvaring.

Ett annat sätt att göra trappan speciell är att göra konst av den. Locka fram konstnären i dig och låt fantasin flöda över trappan med färg och form. Med färger och egna mönster kommer du garanterat att få en helt unik trappa som inte är någon annan lik.

Ett annat sätt att skapa en attraktiv trappa är att tänka på detaljerna. Handledare och räcken finns i en rad olika material, färger, finish och utföranden. En stilren trätrappa kan bli helt unik med en snygg handledare i stål eller tvärt om. Det finns ett företag som har både handledare och räcken i olika utföranden och trä- och ståltrappor i Stockholm. Trappspecialisterna designar, tillverkar, installerar och renoverar trappor. De gör allt från maffiga entrétrappor till enkla lofttrappor inomhus. Det viktiga för dem verkar vara att trapporna ska passa in i sin omgivning, inomhus eller utomhus, och uppfylla kundens önskemål. De verkar även vara flexibla så till vida att man kan komma med egna förslag på lösningar som man vill tillämpa i sitt trappbygge och som de sedan i största möjliga mån tar hänsyn till.

Har man gamla trä- eller ståltrappor i Stockholm som man inte är riktigt nöjd med behöver man inte byta ut dem helt och hållet. Istället kan man välja att renovera dem så att de blir som nya. Även detta verkar Trappspecialisterna kunna ta hand om precis lika bra som att ta fram kundanpassade spiral- eller lofttrappor inomhus. På deras hemsida kan man se före- och efterbilder på deras renoveringsprojekt och själv se vilken potential en gammal trappa faktiskt kan ha.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”