+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Anders den Aug 25, 2014

Jag tar möjligheten här att tacka Trappspecialisterna för deras otroliga service och sinne för modern och innovativ trappdesign.

Om du hade besökt mitt hem för några veckor sedan, skulle du ha sett en enda stor röra då den gamla trappan som ledde upp till vinden var i mycket dåligt skick och krävde renovering. Jag ville få jobbet färdigt så snart som möjligt, eftersom jag var tvungen att rensa upp på vinden.  Så då började jakten på trappdesigners och installatörer. Det tog inte mig särskilt lång tid att hitta killarna på Trappspecialisterna. Jag bestämde mig för att ringa upp dem och be om hjälp.

En sak jag märkte medan vi talades vid över telefon var att dessa killar verkligen var proffs och hade en gedigen kunskap och erfarenhet av att designa trappor. Jag berättade för dem om det dåliga skick min lofttrappa var i och frågade dem om de hade några bra idéer. Killen på andra sidan luren sa att dom hade byggt många snygga lofttrappor, så det skulle inte vara något problem! Så var affären klar och en kille från Trappspecialisterna kom förbi för att undersöka trappan som skulle byggas om. Han kom med några riktigt bra idéer på hur vi på bästa sätt skulle bygga om trappan. Förutom att bestämma designen för trappan hade Trappspecialisterna även en mängd olika beslag för trappor att välja mellan.

Jag valde till slut en enkel stilren trappa i furu med ett snyggt räcke till. Resultatet blev helt fantastiskt och jag är så nöjd med min nya vindstrappa.

 

”Författarens åsikter är helt sin egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”