+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Postat den Apr 22, 2015

Låt dina ögon vila på de vackra formerna i en mjukt svängd trappa som låter blicken vandra uppåt längs det hantverk en trappa är. Upplev fräschheten av borstat stål eller värmen av ek. Känn doften av trä eller bländas av glansen i stål eller glas. När du ska välja material till din trappa är det bara din egen fantasi som sätter gränserna. Stål, trä, glas, betong och sten kan användas var för sig eller i en kreativ kombination.

Den ökade efterfrågan på trappor inomhus och utomhus i och med husbyggen och renoveringar ställer allt högre krav på företag som tillverkar, levererar och installerar trappor vad gäller både kvalitet och kreativitet. En trappa ska inte längre bara funktionell, de flesta vill att den också ska vara snygg och unik. Trappspecialisterna är ett företag som både designar och installerar trappor. Eftersom de är med i flera steg i processen kan de anpassa trappan efter de önskemål man har. De har erfarenhet av många olika trapptyper, bland annat har de tillverkat och installerat många spiraltrappor i Stockholm. Det gör att de vet vad som krävs för att skapa unika trappor som passar in i sin miljö

Trappspecialisterna är ett professionellt företag som levererar trappor som är anpassade efter kundens önskemål och val av material, storlek, utformning, färg och finish. De erbjuder även trapprenovering inomhus och gör om gamla eller slitna trappor så att de blir som nya. Det verkar alltså som att man kan vända sig till Trappspecialisterna med alla frågor eller bekymmer man kan tänkas ha med sin trappa, oavsett om det gäller installationer av spiraltrappor i Stockholm eller trapprenoveringar i andra delar av landet.

Ett enkelt sätt att ge trappan en nytt utseende är att byta ut handledare, räcken eller andra detaljer. Hos Trappspecialisterna finns flera varianter i olika material och utföranden att välja mellan. Några av de olika typerna av trappor som företaget har i sitt sortiment är lofttrappor, kit trappor, spiraltrappor, svängda trappor och raka trappor. Enligt deras hemsida kan man välja mellan att själv installera sin trappa eller att låta dem göra det. Har man en mindre budget eller inte vill byta ut sin trappa helt och hållet kan man istället satsa på en trapprenovering inomhus.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”