+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Postat den December 10, 2015

Har du skaffat en ny villa eller en ny lägenhet? Då är det dags att börja fundera över inredningen som ska ta plats i den. Du kan enkelt förändra känslan i ett rum genom att använda dig av olika typer av möbler och textilier att dekorera med. Något annat som gör mycket för att lyfta ett rums utformning, men som många inte tänker på, är trappans utseende. En snygg och väldesignad trappa kan göra under för både layout och inredning i huset.

Om du har tankar på att installera en ny trappa, är det första du bör göra att fundera över vilken sorts trappa det ska vara. Det första du tänker på är förmodligen en enkel rak trappa, vilken är den vanligaste trappan. Men du kan även välja att installera en U-trappa eller en L-trappa. Dessa trappor är formade som bokstäverna de är döpta efter.

Men det är inte alltid du kan välja fritt. Mängden utrymme har stor betydelse för vilken typ av trappa som är möjlig att installera och vad som är mest praktiskt. En enkel rak trappa tar exempelvis upp en hel del plats, och kräver därför en stor golvyta för att kunna installeras. På grund av detta är raka trappor vanligare i villor än i mindre lägenheter.

För mindre ytor kan det vara en bra idé att istället installera exempelvis en spiraltrappa. Spiraltrappan tar upp minimalt med plats och kan samtidigt vara riktigt snygg. Den här typen av trappor blir mer och mer populära i moderna hem på grund av dess praktiska och estetiska egenskaper. Även böjda trappor kan vara ett alternativ till den raka trappan.

Trappspecialisterna är ett företag som projekterar, levererar och installerar alla sorters trappor. Hos dem kan du få tag på böjda, spiralformade och raka trappor. Trappspecialisterna har även möjlighet att specialtillverka en trappa speciellt anpassat efter dina önskemål. På det sättet kan du vara säkert förvissad om att du kommer att vara den enda med just din trappa i sitt hem. Trappspecialisterna arbetar men en rad olika material som olika trätyper och metall. Företaget har levererat trappor till privata bostäder, kontor och offentliga lokaler i 20 år.

 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”