+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Lars Svensson den Nov 19, 2014

För ett två år sedan köpte jag och min man ett hus. Det fanns ett visst renoveringsbehov invändigt och var därför relativt billigt. Till en början brydde vi oss inte så mycket om det utan var mest glada för att vi hade hittat ett hus i det område vi ville. Men efter några månader kände vi att det var dags att sätt igång och ge huset vår personliga prägel. När vi hade fått ordning på golvet och väggarna i hallen insåg vi att även trappan behövde få sig en ansiktslyftning.

En vän till oss hade nyligen satt in en ny trappa i sitt hus och både jag och min man tyckte att den var riktigt snygg. Vi frågade vem han hade anlitat och det var så vi kom i kontakt med Trappspecialisterna. Vi kontaktade dem med en gång och frågade vad de hade för förslag både för vår trappa och beslag för trappor i allmänhet. Efter det kom de hem till oss för att se vad som behövde göras. De inspekterade trappan, presenterade ett förslag och berättade att de även hade räcken till trappor om vi var intresserade av att byte det.

Trappspecialisterna har många års erfarenhet inom trapprenovering och de försäkrade oss om att de kunde lösa våra problem. Vi började titta på olika utföranden och upptäckte vilket brett sortiment de hade och vilka möjligheter som fanns. Vi bestämde oss till slut för en trappa som matchade våra väggar och lät Trappspecialisterna ta hand om resten.

Vi var verkligen imponerade av hur de jobbade och hur duktiga de var. Deras arbete höll hög kvalitet vilket var något vi värderade högt. De räcken till trappor de hade vara snygga och vi valde ett som passade vår stil perfekt. Vi är mer än nöjda och kommer inte att ha några bekymmer med vår trappa på många år.

Trappor är ofta något som man glömmer när man renoverar, men om någon av mina vänner skulle leta efter beslag för trappor skulle jag helt klart rekommendera Trappspecialisterna som har allt som behövs för att lösa problem som gäller trappor.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”