+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Sven den Sep 22, 2014

Renovera eller bygga en trappa till hemmet är en utmanande uppgift där du behöver ha en god framförhållning och en idé om hur det ska att se ut efter att jobbet är gjort. Den nya trappan ska gå bra ihop med resten av inredningen så du bör vara innovativ och ha god kunskap om design så att trappan passar med inredningen. Om du inte är bra på dessa saker så är det ett klokt beslut att anlita experter som är erfarna och kan göra jobbet åt dig.

Det finns många trappdesigners i Sverige, men väldigt få av dem är så professionella och duktiga på sitt jobb som Trappspecialisterna. Jag renoverade min trappa förra månaden med hjälp av Trappspecialisterna och jag är väldigt nöjd och imponerad av deras jobb.

Jag hade hört och läst om Trappspecialisterna tidigare men när jag väl anlitat dom för att renovera min trappa, förstod jag verkligen var alla de lovord jag hört om dom kom ifrån.

Företaget har en mängd olika typer av trappor som spiral, stål och trätrappor. Jag hade själv en gammal trätrappa där hemma som behövde en ordentlig renovering.

Killen från Trappspecialisterna visade mig en mängd moderna och vackra modeller. Jag kollade även på deras hemsida där dom lagt upp en del före- och efterbilder på renoveringar som dom gjort.

När min vän frågade mig häromdagen om ett företag som kunde hjälpa dem att bygga trappa i deras nya hem, föreslog jag honom utan tvekan Trappspecialisterna. Bolaget står för sitt namn – Trappspecialisterna.

 

”Författarens åsikter är helt sina egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”