+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Karl den Aug 26, 2014

När trappan i ditt hem börjar göra knarrande ljud ifrån sig, vet du att det är dags att byta ut eller renovera trappan.

Jag köpte för en tid sedan ett gammalt hus med en gammal lofttrappa i hallen. Då vi renoverade det mesta i huset tyckte vi även att trappan borde bytas ut, dels för att passa in med den övriga inredningen men också för att den var så otroligt knarrig och lät så fort man satte ner foten på första trappsteget.

Jag sökte på nätet efter något företag som kunde hjälpa mig med detta och kom på så vis i kontakt med Trappspecialisterna.

Det var deras namn som lockade mig – Trappspecialister. Jag ringde upp dom samma dag och förklarade vad jag behövde hjälp med och redan nästa dag kom en kille hem till oss för att se vad som behövdes göras. Då trappan var i så pass dåligt skick tyckte han att det var bäst att riva hela trappan och bygga en helt ny.

Vi gick igenom en mängd olika färger och material för lofttrappor och bestämde oss till slut för en snygg trappa i ek med ett vitt stålräcke.

Alla trappor från Trappspecialisterna har en väldigt snygg och stilren design. Du kan välja mellan trä och stål som material. För räcken och beslag finns det också många olika alternativ. För den som är okunnig inom området trappor, kan man lugnt luta sig tillbaka då killarna på Trappspecialisterna är erfarna och vet vad dom gör. Dom kommer med förslag på vad som passar just ditt hem och behov.

 

“I författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”