+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Lofttrappa

Standard och Måttbeställd Lofttrappa

Ett loft utnyttjar takhöjden i en bostad och är ett bra sätt att maximera boendeytan. Men för att samtidigt inte tappa golvytan behövs det en trappa som inte tar för stor plats som är både säker och snygg. Vid sådana tillfällen föreslår vi på Trappspecialisterna en så kallad lofttrappa.

Lofttrappor inomhus

Vid begränsade utrymmen och smala rum är en lofttrappa ofta det bästa alternativet. Vi erbjuder allt från skräddarsydda mittbalksvarianter i stål till enklare standard modeller i furu. Behovet och utrymmet är oftast avgörande för valet av en lofttrappa och vi hjälper er gärna att hitta den bästa lösningen. Lofttrappa är det vi kallar en trappa med brant lutning, och den går att få i stort sett samma modeller som en vanlig trappa.

Måttbeställda lofttrappor

Vi arbetar alltid med skräddarsydda helhetslösningar av lofttrappor för inomhusmiljöer där vi hjälper dig med projektering, leverans och installation, från första idé till verklighet. Våra måttbeställda lofttrappor är utformade helt efter era önskemål och förutsättningar. Ni väljer själva material och önskad stil på lofttrappan, och vi hjälper sedan till med att räkna ut hur ni bäst kan utnyttja den yta som finns.

Övrigt om lofttrappor

Trappan kan kompletteras med räcke eller handledare på vägg. Stegen kan utformas för att ge maximalt stegdjup trots den branta lutningen på trappan, genom att göra så kallade “halvsteg”, men man kan också välja vanliga raka steg.

Så vad väntar ni på? Kontakta Trappspecialisterna och bygg en måttbeställd lofttrappa tillsammans med oss redan idag.

Spartrappa/Lofttrappa Fontanot

Några av de mest uppskattade spartrapporna och lofttrapporna i vårt utbud är från en av våra långa samarbetspartners Fontanot. Inom märket Fontanot så kan vi erbjuda ett stort antal olika loft- och spartrappor. De här trapporna är vad vi kallar “KIT-trappor” och dessa finns med olika fasta mått, höjder och material.

Begär offert

Kontakta oss

Pga rådande omständigheter tar vi endast emot bokade kundbesök i butiken. 

Endast bokade besök i butiken, våra telefontider är:
Mån, Ons & Tor: 8.00 – 17.00
Tisdagar 8.00 – 19.00
Fredagar 8.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00