Lofttrappa | Trappspecialisterna

Lofttrappor inomhus

Vid begränsat utrymme kanske en lofttrappa är det bästa alternativet. Vi erbjuder allt från skräddarsydda mittbalksvarianter i stål till enklare standard modeller i furu. Behovet och utrymmet är oftast avgörande för valet av en lofttrappa och vi hjälper er gärna att hitta den bästa lösningen. Lofttrappa är det vi kallar en trappa med brant lutning, och den går att få i stort sett samma modeller som en vanlig trappa.

Måttbeställda lofttrappor

Våra måttbeställa lofttrappor är utformade helt efter kundens önskemål och förutsättningar. Kunden väljer själv material och önskad stil på lofttrappan, och vi hjälper sedan till med att räkna ut hur ni bäst kan utnyttja den yta som finns.

Övrigt om lofttrappor

Trappan kan kompletteras med räcke eller handledare på vägg. Stegen kan utformas för att ge maximalt stegdjup trots den branta lutningen på trappan, genom att göra så kallade “halvsteg”, men man kan också välja vanliga raka steg.

branta loft trappa för inomhus att förbruka mindre utrymme för ditt inre | Trappspecialisterna

Spartrappa/Lofttrappa Fontanot

Inom märket Fontanot så kan vi erbjuda ett stort antal olika loft/spartrappor. De här trapporna är vad vi kallar “KIT-trappor” och dessa finns med olika fasta mått, höjder och material.

Fotanot ek loft trappa för att göra ditt hus mer attraktivt | Trappspecialisterna