+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Lisa Carlsson den Dec 11, 2014 

Moderna trappor måste passa moderna människors behov. Det gäller både funktion och design. En trappa kan spegla så mycket av vårt liv och vår livsstil. Rätt trappa på rätt plats är en förutsättning för att våra liv ska flyta på utan avbrott. Dessutom ska den ju vara vacker att se på.

Idag finns det ett stort utbud av inomhus trappor att välja bland. De flesta är flexibla och kan anpassas efter kundens önskemål, behov och husets mått. Det finns också olika typer av trappor som är konstruerade på sådana sätt som ger ett särskilt intryck eller en viss känsla. Det finns trappor som skapar en känsla av att trappan flyter eller svävar, trappor med glasskivor istället för räckeståndare vilket ger en känsla av rymd och tillsammans med trä skapar ett riktigt fräscht intryck.

Möjligheterna för hur inomhus trappor kan se ut är nästintill oändliga idag. Som sagt finns det trappor i olika former och utföranden, dessutom kan man kombinera olika material som trä, metall och glas. Trappspecialisten är ett företag som erbjuder framgångsrika trapplösningar och installationer.

Om du har funderat på att bygga trappa inomhus ska du ta hjälp av experter. Trappspecialisten arbetar med ett koncept som heter Drömtrappor där de erbjuder en rad olika varianter som anpassas efter kundens behov och önskemål. Några serier heter Tradition, Modern, Flexible, Floating och Panorama och representerar alla olika typer av trappor.

Trappor i serien Tradition är tidlöst trendiga och passar ett klassiskt inrett hem. Trapporna byggs i trä och har både sidovang och räcke med en kombination av målat och lackat eller laserat trä.

Om du vill veta mer om olika trappor och alternativ ska du besöka Trappspecialisternas hemsida. Där finns allt du behöver veta om trappor. Trappspecialisterna tar alltid, så långt det är möjligt, hänsyn till speciella önskemål som du kan ha. Det allra viktigaste när du ska bygga trappa inomhus är ju trots allt att trappan ska passa ditt hem.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”