+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Det är inte alla som kan eller gillar att bygga om eller renovera i hemmet, men de som gör det och som också är i behov av en ny snygg trappa bör fundera över att köpa ett trapp-kit. Marknaden erbjuder en mängd olika modeller av trapp-kit som du enkelt monterar på egen hand och är alltså ett utmärkt alternativ när du vill göra om hemma. Din gamla trappa kanske är trasig eller har en stil som känns tråkig och omodern? Visst kan du låta den målas om eller byta ut handledare och räcken för att ge den en uppdaterad look, men med en trappa levererad som kit får du en helt ny och stabil trappa på lika många, om inte färre, arbetstimmar. Ta hjälp av en professionell återförsäljare av trappa och smarta renoveringskit för att påbörja ditt nästa projekt!

Ett bra alternativ för dig som vill montera din trappa på egen hand

Att bygga en trappa från grunden kan vara både svårt och tidskrävande. Resultatet ska inte bara vara snyggt och välarbetat, utan måste också vara säkert och rätt konstruerat. En trappa ska kunna användas av både barn och äldre och vara designad på ett sätt som gör den säker att gå i. Genom att köpa en trappa som kit kan du enkelt sätta ihop de olika delarna och känna dig trygg med att få en trappa som både är snygg och stabil. Kit-trappor finns dessutom tillgängliga som både spiraltrappor, L-formade eller U-formade trappor, vilket gör det enkelt att välja en modell som passar dig och ditt hem. Det finns även kit med mindre trappor som passar utmärkt i lägenheten eller för loftet!

För att trappan ska smälta in i hemmet är det viktigt att välja material och färger som passar in med den övriga interiören. Har du en modern inredning kan en spiraltrappa i stål bli pricken över i:et, medan en lantlig och lite traditionellare inredningsstil kommer gå hand i hand med en vacker L-formad trappa i trä. Hitta en återförsäljare med olika modeller av kit-trappor för att enkelt kunna välja ut en stil och design som passar ditt hem bäst.

Köp en trappa som kit i den modell du önskar redan idag!

Har du bestämt dig för att bygga en ny trappa och känner dig manad att bygga ihop den på egen hand är det hög tid att kontakta en trappspecialist för att sätta igång med ditt nya projekt. Känner du dig osäker på vilken typ av trappa eller vilka material och tillbehör som passar ditt hem bäst kan du alltid ta hjälp av personalen som arbetar på företaget. De är experter inom sitt område och vet precis hur de ska vägleda dig! Dessutom kan de hjälpa dig att montera trappan om du trots allt inser att det är över din egen förmåga. Det viktiga är trots allt att slutresultatet blir som du tänkt dig och att du får en trappa att njuta av i många år framöver!