+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Just nu är det trendigt med vågade och personliga interiörer. Lekfulla designlösningar, som ett slags alternativ till det ljusa, enkla och minimalistiska. Detta innebär bland annat fantasifulla kombinationer av flera material, kontrastrika färgvariationer och skräddarsydda, unika konstruktioner. Perfekt utgångsläge för dig som söker inspiration och som funderar på att skaffa en ny trappa till ditt hem.

En spiraltrappa är ett bra alternativ för dig som vill ha ett stort utbud av material och utföranden att välja bland, och är framförallt en effektiv lösning i begränsade utrymmen. Utöver det finns det bland annat också följande trappmodeller att välja bland:

Lofttrappor

En annan trappmodell som också fungerar utmärkt i mindre utrymmen är lofttrappan. Dessa trappor är raka och oftast byggda i brant lutning. För att den ändå ska vara lätt och smidigt att använda så har den väl tilltaget stegdjup. Det är vanligt att installera dessa trappor i lägenhet eller rum med sängloft, och ofta tillverkas stegen av trä och räcket i trä eller metall.

Ståltrappor

En spiraltrappa i stål och andra ståltrappor är vanligtvis förknippade med utrymningsvägar, men de kan vara lika effektiva i hem- och inomhusmiljöer. Detta framförallt eftersom de i så hög grad kan anpassas efter behov och smak, och då de kan kombineras med andra material, som exempelvis glas och trä. Naturligtvis kan de också målas i valfri färg.

Trätrappor

Trätrappor kommer i många fler utföranden än bara enkel furu. Det finns tvärtom många olika träslag att välja bland, ljusa och mörka, och de kan alla behandlas med olika färger och ytbehandlingar för ytterligare designvariation. Pampigt som enkelt, en trätrappa fungerar i alla modeller och kan enkelt skräddarsys efter de aktuella lokalernas förutsättningar.

En väl uttänkt trappa i personlig design kan enkelt bli ett tongivande inslag i ditt hem. Lägg gärna lite extra tid på att tänka ut den perfekta lösningen ur dels praktisk men även estetisk aspekt. När du sedan har en tydlig bild av vad du vill ha kan du kontakta Trappspecialisterna. De är en professionell trapptillverkare som hjälper dig bygga spiraltrappa, lofttrappor eller trappor i andra modeller. De kan också hjälpa dig att komma vidare med dina planer om du själv är osäker på vad som skulle fungera bäst i ditt hem. Mer information hittar du på deras webbplats.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”