+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Det är dyrt att anlita hantverkare för renoveringsprojekt i hemmet. Att hitta en bra och pålitlig hantverkare kan för många upplevas svårt att hitta. Detta har lett till en ökad gör-det-självmetod för olika renoveringar och byggen. Heminredningsprogram som Äntligen Hemma blev mycket populärt i början av millenniet och försåg svenskarna med idéer och lösningar för renovering och andra tips för inredning i hemmet.Renoveringar kan krävas för att förbättra funktionaliteten i ett hem eller bara för att vara estetiskt tilltalande. Till exempel kan en trapprenovering krävas för att säkerställa att en trappa fortfarande är säker att använda. Många renoveringar kan innebära att värdet av en bostad ökar betydligt. Kök och badrum är typiska rum som spekulanter tittar extra på inför ett köp av en bostad. Nedan följer några ideer och tips på hur man kan förnya sitt hem.

Badrum och kök

Renovera ett badrum eller kök är ett effektivt sätt att öka värdet på en bostad inför en försäljning. Badrummet och köket används i stor utsträckning i hemmet och att göra om ett badrum eller kök så att det blir mer funktionellt och estetiskt tilltalande kan vara värt ansträngningen i slutändan.

Skapa ytor och rum-i-rum

Många villaägare kan ha ytor i hemmet som inte utnyttjas effektivt. Med hjälp av skärmväggar, draperier kan man skapa ett litet rum i ett stort rum. Skapa en mysig, avskild läsvrå längst in i vardagsrummet. Utnyttja utrymmet under trappan – utrymmet under en trappa kan lätt glömmas bort. Använd det för förvaring av tex kläder och skor som inte används ofta, då kommer du lätt åt det när det behövs.

Uteplatser

Ytor utomhus kan ofta försummas. Husägare bör överväga en mer effektiv användning av sådana utrymmen. Bygg en altan eller uteplats för att kunna njuta av härliga kvällar ute under sommaren. Bygg ett lusthus ute trädgården för att skapa ytterligare plats att sitta på och umgås.

Trappa

Att renovera trappa är ett bra sätt att ändra i inredningen samt att säkerställa att trappan är säker. En trappa används mer än vad man kanske tänker på och är trappan gammal kan det vara bra att se över dess säkerhet. Rådgör med experter som Trappspecialisterna som kan hjälpa till med design av trappor för att skapa en trappa som passar ert hem.

De renoverar och bygger trappor. De hjälper till med allt från ide, design och byggnation. Läs mer på deras hemsida och inspireras av deras tidigare renoveringsarbeten och nybyggnationer.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”