+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Nils den Jul 25, 2014

Vill du göra en förändring i ditt hem eller planerar att renovera trappa? Eller tänker du på att byta ut din gamla trappa helt och ge ditt hem ett trendigt och modernt utseende? Har du svårt att välja bland alla de olika trapptyper och material som finns på marknaden?
Svaret på alla dessa frågor är enkelt: Kontakta Trappspecialisterna.Trappspecialisterna har stor erfarenhet och kan hjälpa dig med dina frågor, dom har stor erfarenhet inom området att utforma moderna och snygga trappor.

Vi kontaktade Trappspecialisterna och berättade att vi ville renovera trappa till vår vind och de skickade en kille redan nästa dag för att inspektera den gamla trappan och inredningen av vårat hem. Efter det visade han oss några riktigt snygga trappor som skulle passa resten av vår inredning. Vi var imponerade av deras innovativa och moderna design.

Jag kan definitivt säga att Trappspecialisterna är experter på att utforma en lofttrappa som passar ditt hem perfekt och kan varmt rekommendera dom. De har moderna mönster som du kan välja mellan. Plocka upp telefonen och ring dessa pionjärer i trappdesign och renovering i kombination med den bästa servicen.

 

”Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”