+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Ledstång och handledare för trappor

Räcken, beslag, handledare och ledstång till trappa

Räcken och handledare för en trappa är mycket viktiga beståndsdelar. Dels med tanke på funktion och säkerhet, men också design. Det är inte längre så att en enkel planka eller ett räcke är de enda alternativen att välja mellan, tvärtom finns det också möjlighet att anpassa och modifiera räcken och ledstänger till trappor på många sätt. Ett trappräcke och ledstång fyller alltså inte bara funktionen att göra trappan mer säker. Exempelvis ger ett räcke i glas och metall ett modernt intryck och ett klassiskt räcke i trä är ett mer tidlöst intryck.

Vi på Trappspecialisterna utför måttanpassning av i stort sett alla handledare och ledstänger till trappor. Det innebär att vi skräddarsyr lösningar för L- och U-trappor, raka trappor och även för trapphusens spiraltrappor. Vi erbjuder också handledare till trappor i många olika material, färger och ytbehandlingar som exempelvis lack, olja och hårdvaxolja. Detta ger dig många möjligheter att hitta fram till en personlig och unik lösning som fulländar rummet. Har ni tröttnat på er gamla trappa kan det vara värt att enbart byta ut räcke och ledstång för att ge trappan ett ansiktslyft

Läs mer

Handledare

Räcken

Beslag

Ledstång till trappa inomhus och utomhus

Trappspecialisterna prioriterar alltid service, säkerhet och kvalité och konstruerar alla våra räcken och trappor med mesta möjliga omsorg oavsett om det är en standardlösning med en ledstång till en trappa utomhus eller om det är ett specialfall.   Du som vill veta mer om vårt utbud och vilka modeller vi erbjuder kan alltid kontakta oss för mer information, eller besöka vår utställningslokal. Du hittar naturligtvis också mer information om olika modeller och material här på webbplatsen. Om du själv är osäker på vilken lösning som passar bäst för ditt hem eller ditt företag så hjälper vi dig att hitta fram till en trappa och kompletterande ledstång i trä eller annat material för er trappa och era aktuella behov.

Begär offert

Kontakta oss

Pga rådande omständigheter tar vi endast emot bokade kundbesök i butiken. 

Endast bokade besök i butiken, våra telefontider är:
Mån, Ons & Tor: 8.00 – 17.00
Tisdagar 8.00 – 19.00
Fredagar 8.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00