+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Du får bara en chans att göra ett första intryck, och det är därför det är så viktigt att det blir rätt redan första gången. Detta stämmer när du träffar nya människor, men är även applicerbart på första gången du bjuder in någon i ditt hem. Detta första intryck görs redan när dina gäster kommer innanför dörren och tar sig en första titt omkring. En snygg och elegant svängd trappa kan vara en av de där sakerna som får folk att stanna upp och beundra ingången till ditt hem.

Genom att öppna upp ditt hem med en trappa kan du skapa en känsla av modern lyx, eller beroende på i vilken stil trappan är gjord, föra tankarna till svunna tiders elegans. Viktigt är här att se till så att trappan och ingången är ordentligt upplysta för att verkligen ge ett inbjudande intryck. En mörk ingång kan kännas liten och trång, och ger inte en vacker svängd trappa den uppmärksamhet den förtjänar. Svängda trappor och sprialtrappor har i rätt miljö möjlighet att sätta en snygg prägel på ett rum, istället för att använda sig av de traditionella raka trapporna.

Din trappa kan vara gjord i trä eller stål, beroende på vad som passar bäst med den befintliga interiören. Trä kan ge ett mer naturligt och rustikt intryck, medan stål kan kännas mer industriellt modernt. Båda materialen har dock väldigt lång hållbarhet, och de kan även kombineras för att skapa en unik trappa för just ditt hem. Med de starka kontrasterna mellan materialen kan en kombination bli väldigt iögonfallande. Hos Trappspecialisterna kan du skapa en trappa specifikt efter dina egna önskemål. Förutom svängda trappor tillverkar de även spiraltrappor och vanliga raka trappor. De kan även erbjuda smarta lofttrappor och till och med en svängd trappa utomhus.

Trappspecialisterna har sin egen trapptillverkning och har ett stort utbud av trappor i olika utföranden och i olika material. De erbjuder även handledare och trappräcken i olika stilar. Till dem kan du vända dig för att hitta en riktigt snygg entrétrappa.

 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”