+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Johan den Jul 30, 2014

Att designa och renovera en trappa är ett arbete som kräver tålamod och ett mycket kreativt sinne. Visst jag är ganska kreativ, men inte tillräckligt för att konstruera en helt ny trappa för mitt hem. Jag planerade att renovera trappan i vår hall som hade blivit gammal och gav ifrån sig knarrande ljud så fort någon gick i den. Så jag var ute efter ett företag som kunde designa en ny trappa som även skulle passa in med den övriga inredningen i hallen. Jag började leta efter olika annonser på internet för att få professionella trappdesigners. En efter en började jag ringa runt till de olika företagen och efter att ha fått några offerter bestämde jag mig för att ge uppdraget till ett företag som heter Trappspecialisterna.

Bara deras företagsnamn avslöjade ju att dessa killar måste kunna sin sak. Jag kollade på deras referensbilder på hemsidan och hittade några riktigt coola design på olika trappor.

Jag ringde Trappspecialisterna och redan samma vecka kom en kille hem till oss för att inspektera hallen. Han föreslog några olika trapptyper i olika material som skulle gå bra tillsammans med resten av inredningen i hallen. De material som killen föreslog var i trä eller stål. Efter en liten diskussion med min familj, valde vi en av de snygga ståltrappor som killen föreslagit.

När jobbet var klart och vi såg den nya trappan föll vi pladask, den var hur snygg som helst och passade jättebra in i hallen som fick ett riktigt lyft. Vi har fått mycket beröm av gäster för vår nya snygga trappa.

Trappspecialisterna är riktiga proffs och experter inom sin verksamhet.

 

”I författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”