+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Postat den October 16, 2015

Husägare spenderar ofta mycket pengar på att renovera och bygga nytt i sina fastigheter. Man renoverar köket och byter ut rör i badrummet för att allt ska vara i gott skick, men man glömmer ofta bort trapporna i huset. En förklaring till detta kan vara att det innebär en relativt stor kostnad att byta ut eller installera en ny trappa. Men det man då inte tänker på är att trappan är en engångsinvestering, och är den väl på plats så kommer den hålla under en lång tid och kräva lite underhåll.

Trappspecialisterna verkar vara ett av de företag som erbjuder sina kunder nya trappor, men också installation av och bygga lofttrappa samt andra sorters trappor för inomhus- och utomhusbruk. Till skillnad från den vanliga inomhustrappan, används lofttrappan vanligen då det finns ett loft eller förvaringsutrymme i ett hus.

Ska man bygga lofttrappa är det viktigt att tänka på att den är funktionell. Leder trappan till exempelvis en vind eller en källare, kanske den inte bör innehålla för många vändningar. Detta eftersom att det kan innebära en olycksrisk då man ska bära upp eller ner tunga och stora saker. För vind och källare bör alltså istället en enkel och rak trappa användas för att öka säkerheten då man ska upp och ner för trappan.

Att använda sig av handledare, räcken och andra stödjande strukturer är även det viktigt för säkerheten. Handledare, ändböjar, ändknoppar och hörnböjar i obehandlad ek och björk finns att hitta hos trappspecialisterna. Företaget verkar även erbjuda renovering och reparation av trappor, vilket också kan utnyttjas för att öka säkerheten för till exempel en gammal trappa. Är trappan inte trasig så behövs kanske bara lite underhåll i form av målning eller lackning, vilket kan göra stor skillnad utan att kosta lika mycket som en reparation.

Totalrenoveringar eller mindre reparationer av trappor, som till exempel då handräcket är trasigt, är några av de tjänster som Trappspecialisterna erbjuder för att öka säkerheten och få trappan att se bra ut. Hos dem kan man också hitta nya trappor i olika stilar och material. De ser ut att sälja allt från spiraltrappor till raka och rundade trappor, och kunderna har även alternativet att beställa en specialgjord trappa anpassad efter det egna hemmet eller kontoret.

 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”