+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Trappan är lätt att förbise och kanske inte är det första du tänker på när du vill förändra din inredning. Men faktum är att den ju faktiskt tar upp en stor del av hemmet och därmed kan göra stor skillnad för både atmosfär och utseende. Låt därför din trappa renoveras och ge den en ny look genom att förse den med nya och moderna ledstänger. Du behöver alltså varken byta ut eller bygga om din trappa för att den ska kännas som ny, utan ibland räcker det att endast fokusera på detaljerna.

Välj bland ett stort utbud av ledstänger online

För att hämta inspiration och se vilka olika typer av ledstänger för trappa som finns tillgängliga är det bra att börja kika online. Där hittar du nämligen enkelt professionella återförsäljare och tillverkare av trappor och tillbehör för att se vilken stil som matchar ditt hem och inredning och vilket pris som gäller de ledstänger som passar din trappa. De kommer även kunna vägleda dig till rätt val och hjälpa dig att montera de nya ledstängerna om du känner dig osäker. Ett bra tips är att även klicka dig in på olika typer av inspirationssajter för att få en bild av hur en specifik ledstång till en trappa inomhus ser ut när den är monterad och därmed lättare skapa dig en uppfattning om huruvida den skulle passa in hemma hos dig eller inte. Istället för att satsa på en ledstång lik den du haft tidigare kanske du inspireras till att satsa på något oväntat, vilket kan leda till att du skapar ett helt nytt uttryck i hemmet!

Ledstänger i olika material

En anledning till varför det är så enkelt att skapa en ny känsla i inredningen endast med hjälp av ledstänger är att de finns tillgängliga i så otroligt många stilar och material. En ledstång i ek kan ge din trappa ett klassiskt och tidlöst utseende, medan en ledstång i metall snabbt skapar ett modernare och lite råare uttryck. Bestäm dig därför för vilken stil du är ute efter och satsa på de typer av ledstänger som passar din trappa. Glöm heller inte att du även kan byta ut själva räcket mot moderna alternativ i stål eller glas för en ännu större förvandling och uppdaterad karaktär!

Ta hjälp av en professionell montör

Känner du dig osäker på hur du monterar dina nya ledstänger i din trappa kan du som tidigare nämnt kontakta en professionell montör för att vara säker på att de sitter korrekt och ordentligt på plats. Ledstängerna finns nämligen inte bara till för att ge trappan ett snyggt och sammanhållet utseende, utan främst för att göra trappan säker att gå i för alla som använder den. En välrenommerad återförsäljare kan även hjälpa dig att specialtillverka ledstänger som är helt skräddarsydda för just din trappa. Ett utmärkt val för dig som är ute efter något alldeles extra unikt och personligt!