+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Är du i färd med att installera en ny trappa i hemmet eller på arbetsplatsen? Har du ont om utrymme eller bara önskar en trappa i ett modernt och smart utförande kan en spiraltrappa vara precis rätt lösning för dig. En spiraltrappa tar nämligen inte upp lika mycket golvyta som en traditionell trappa, utan är utformad med en rak stolpe i mitten som trappstegen löper runt. Den går alltså rakt upp och stolpen som ser till att trappan står stabilt och säkert mellan högsta och lägsta punkt. Låter detta som något som skulle kunna passa in hemma hos dig eller på din arbetsplats? Fortsätt läsa för att ta reda på några bra fördelar med denna trappmodell!

Den kan installeras både inomhus och utomhus

Spiraltrappor kan tillverkas i olika material och i olika konstruktioner, vilket gör att de kan användas såväl inomhus som utomhus. En snygg spiraltrappa i trä passar utmärkt inomhus, medan en spiraltrappa i stål är ett hållbart och väderbeständigt val för utomhusbruk. Spiraltrappor utomhus användas ofta som utrymningstrappor tack vare deras smarta och säkra design. Självklart kan du även installera spiraltrappor i stål inomhus om du är ute efter ett modernt och iögonfallande uttryck. Ta hjälp av en professionell återförsäljare och hitta en trappa som passar in i just ditt hem och med din resterande interiör!

Den sparar plats och är lätt att installera

Som tidigare nämnt är en stor fördel med spiraltrappor att de tar upp otroligt lite plats där de installeras. Den går rakt upp i stället för att löpa diagonalt över rummet för att erbjuda en stabil trappa som är lätt att gå i. I och med att trappstegen leder runt stången i mitten blir den inte brant eller ranglig, utan den är precis som andra trappor utformade med räcken och handledare för att enkelt kunna användas av alla i hemmet eller på arbetsplatsen. Dessutom är denna trappmodell enkel att installera, men du kan självklart ta hjälp av en professionell montör om du känner dig osäker.

Den finns tillgänglig i många olika utföranden

Marknaden erbjuder mängder av olika designer av spiraltrappor till olika priser för att du enkelt ska kunna hitta en modell som passar just dig. Tack vare deras spännande design och flexibla utformning kan en spiraltrappa antingen skapa ett spännande blickfång eller smälta perfekt in med den omgivande miljön. Välj trappräcken och handledare i en design som faller dig i smaken och trappsteg i material så som trä eller stål för att skapa det uttryck du är ute efter.

Vill du ha hjälp från någon som är expert inom området kan du kontakta en välrenommerad återförsäljare av spiraltrappor i din närhet och få tips och råd om vad som skulle kunna passa in i ditt hem eller på din arbetsplats. Du väljer själv om du vill få trappan levererad i delar och montera den själv eller om du önskar hjälp från en professionell montör för att få trappan säkert och stabilt installerad.