+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Behöver du byta ut den gamla trappan i ditt hem eller är du kanske i planeringsstadiet för att bygga ett hus och letar efter en återförsäljare av kvalitativa trappor? Då är det italienska företaget Fontanot perfekt! En trappa från Fontanot är av hög kvalitet som du antingen kan montera själv eller få utformad efter just dina behov och önskemål. Designen är stilren och enkel och kommer i en mängd olika utföranden för att passa bra just i ditt hem. Spana därför in Fontanot för en trappa tillverkad av högkvalitativa material med en snygg design som du själv kan montera på plats i ditt hem.

Spiraltrappor från Fontanot av kvalitativa material i många olika utseenden

Oavsett om du redan bor i ett hus med en trappa som behöver bytas ut eller är i full färd med att bygga en ny bostad är anpassade Fontanot-trappor ett utmärkt alternativ. Du kan alltså kontakta återförsäljaren för att beställa en trappmodell anpassad efter ditt hem och dina önskemål och på så sätt få en kvalitativ och helt unik trappa. Genom att välja Fontanot kommer nämligen din trappa i kit eller specialkonstruerad enligt dina önskemål och du väljer själv om du vill ta hjälp av kunniga montörer för att få trappan på plats eller om du hellre vill montera den på egen hand.

Ett bra alternativ för dig som är på jakt efter en platsbesparande trappa är en spiraltrappa från Fontanot ett utmärkt alternativ. De är både snygga att titta på och kommer ge ditt hem en modern och inbjudande atmosfär, samtidigt som designen gör att den tar upp minsta möjliga utrymme och ger plats för andra möbler och inredningsdetaljer. Spana in Fontanot och välj en trappa med de material och i den design som faller dig i smaken och se fram emot en högkvalitativ produkt som kommer behålla sin funktion och stil år efter år.

Hitta en återförsäljare av trappor från Fontanot

Hitta en välrenommerad återförsäljare av Fontanot-trappor genom att göra en snabb sökning online och se vilka alternativ som finns i din närhet. Ta gärna hjälp av en återförsäljare som har möjlighet att visa upp trapporna och trappräckena på plats för att du ska få en bättre uppfattning om design och material. Det kan nämligen ge dig en bättre känsla av vilket utseende du är ute efter och vilken typ av trappa som kan passa bäst in i just ditt hem. Hos en professionell återförsäljare kan du även ta hjälp av duktiga montörer om du känner att du inte har de kunskaper som krävs för att få trappan på plats. De kommer då att leverera trappan och montera den på den plats där det är förberett att den ska stå, oavsett om du bygger nytt eller vill byta ut en gammal trappa.

Italienska Fontanot grundades redan år 1947 och har sedan dess erbjudit snygga och kvalitativa trappor för inomhus- och utomhus runt om i världen. De designar sina trappor med hög kvalitet och nytänkande design i fokus och deras spiraltrappor är lika säkra och bekväma som en rak trappa. Hitta den modell du är ute efter hos din närmaste återförsäljare!