+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Lars den Aug 28, 2014

Vem håller inte med om att en trappa på jobbet eller i hemmet oftast är ett element i inredningen som man tar förgivet men som dagligen används? Så länge trappan fyller sin funktion, dvs ta dig upp och ner mellan olika våningsplan, är det förvånansvärt många som aldrig ens reflekterar över trappans utseende.

Säg att det är din hall där hemma, du har renoverat det mesta men trappan är fortfarande samma gamla. Man behöver inte alla gånger börja om från början igen och bygga en helt ny trappa, ibland räcker det med en enkel trapprenovering för att få ett lyft i ditt hem.

Till exempel, om trappstegen är täckta av en heltäckningsmatta kan det räcka med att ta bort den och ersätta trappstegen med något nytt och fräscht material.

Varför inte blanda en kombination av trä och stål på en spiraltrappa som passar din övriga inredning?

Det kanske låter som en dyr historia, men den väl erfarna personalen på Trappspecialisterna kan enkelt och snabbt fixa en ny trappa eller renovera den befintliga till en budget som bäst passar din plånbok.

Trappspecialisterna optimerar design trappor och har designat och installerat trappor i olika hemmiljöer, kontor och offentliga byggnader i över 20 år nu. Dom lever verkligen upp till sitt namn!

Tillsammans med professionell personal som hjälper dig med allt från idé till utförande, kommer du få ett slutresultat du garanterat är nöjd med.

På deras hemsida kan du se före- och efterbilder på renoveringar och nybyggen som dom utfört. Du kan även få idéer på hur du kan bygga din trappa eller materialval. Gå in på hemsidan för ytterligare information och för att göra dina beställningar.

Går du i renoveringstankar, tveka inte att kontakta Trappspecialisterna!

 

”Författarens åsikter är helt sina egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”