+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Irene den Sep 24, 2014

När det kommer till renovering av hemmet är det många som glömmer trappan. De flesta tänker på att byta ut köksluckor och vitvaror, måla om, lägga nytt golv etc. men glömmer bort trappan om en sån finns i hemmet.

Trappan är en av de viktigaste faktorer som bidrar till heminredning, den är inte bara en del av inredningen utan den ska även fylla en funktion. Då jag och min man renoverade vårat hem började vi med vår trappa i hallen. Det var inte ett lätt jobb för två personer som oss, som vet väldigt lite om trappbygge. Vi letade på nätet och frågade runt bland vänner och bekanta. Ett och samma företagsnamn dök upp flera gånger, nämligen Trappspecialisterna.

På deras hemsida kunde vi se ett brett utbud av trappor i trä och stål, snygga spiraltrappor. Vi bestämde oss för att ge Trappspecialisterna en chans och kontaktade dom.

En kille från företaget kom hem till oss för att se hur vår nuvarande trappa såg ut. Han var professionell och efter inspektion av trappan föreslog han att vi antingen kunde göra en renovering på den befintliga trappan eller att bygga trappa från början. Alla deras trappor var supersnygga så vi hade lite svårt för att bestämma oss vilken typ av trappa vi skulle ha. Trappspecialisterna, precis som namnet antyder, är verkligen specialister.

Vi gillade hur vår trappa var utformad men som sagt den behövde fräschas upp, så vi valde till slut att göra en trapprenovering. Vi fick nya snygga trappsteg och räcket byttes ut, det gjorde verkligen underverk på vår gamla slitna trappa!

När någon frågar mig om något som rör trappor och renovering kommer jag definitivt föreslå Trappspecialisterna. Både jag och min man blev så nöjda med resultatet.

 

”Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”