+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Linnea Carlsson den Dec 16, 2014 

Trappor utsätts ofta för hårt slitage och blir ofta föremål för skador eller fläckar. Om man har sliten trappa kan det vara dags att börja fundera på att byta ut eller renovera den. Att göra det kommer utan tvekan att öka värdet på ditt hus och förbättra utseendet av din interiör.

En renovering av trappan är extra viktig om du har planer på att sälja ditt hus i framtiden. En snygg trappa gör det lättare att sälja ditt hus när det blir dags. Om man vill göra små förändringar kan man välja nya beslag för trappor och bara byta ut de gamla. Men ibland räcker inte det och en större renovering krävs för att skapa en snygg helhet som passar resten av inredningen. Trappor fyller inte bara en viktig funktion utan utgör även en central del av inredningen.

Ibland kan det vara skönt att lämna bort arbetet, men andra gånger vill man göra det själv för att vara säker på att det blir precis som man själv vill och slippa krångel med hantverkare. Delar och beslag för trappor finns att köpa hos olika återförsäljare av byggvaror men även hos specialiserade återförsäljare av trappor. Det man bör fundera på noga innan man bestämmer sig är hur trappan ska se ut och om man vill ha en skräddarsydd lösning eller en standardtrappa som anpassas efter hemmet.

Hos Trappspecialisterna finns flera olika typer av trappor att välja bland. Allt från stilrena och moderna trappor till trätrappor inomhus. Många letar efter förändringar som bidrar till att skapa en ny känsla av hemmet.

Trappspecialisterna har en rad olika kollektioner och trappor i olika utföranden. Därmed inte sagt att man behöver följa deras mönster. Trapporna kan anpassas helt efter kundens önskemål, krav och behov. Trätrappor inomhus är en av deras huvudsakliga produkter och är bland de vanligaste trapporna i hemmen. En trappa från Trappspecialisterna kan vara just det som ditt hem behöver för att det ska se ut precis så som du vill.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”