+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Jan Jakobsson den Jan 23, 2015

Trappor kan vara en viktig del i ett hem och beroende på placering kan den även vara ett blickfång och något mycket uttrycksfullt. Med tanke på funktionen måste trappan vara säker på alla sätt och vis. Steg och vange måste vara konstruerade så att trappan inte blir för brant. Barn, vuxna och gamla ska kunna använda trappan utan problem.

När man ska bestämma sig för en trappa i sitt hem är det viktigt att fundera ordentligt innan man tar ett beslut om vilken trappa man ska välja och hur den ska se ut. Den måste passa arkitekturen och den stil man vill ha på sin inredning. Därför är det ett gott råd att ta hjälp av experter som har erfarenhet av att bygga eller renovera trappor.

Trappspecialisterna är ett företag som levererar och installerar moderna trappor i allt från glas till stål och trä. Deras ledord är kvalitet och exklusivitet när det gäller service och design trappor. De har ett erfaret designteam som utformar trappor helt efter kundens behov och önskemål. Företaget har valt att satsa på utsökta trappor som lyfter inredningen på den plats där de befinner sig.

När det gäller design trappor så finns det både ett urval av färdiga trappor att välja mellan, men man kan även komma med egna önskemål och få en trappa helt skräddarsydd efter de egna önskemålen. Till de senaste tillskotten hör transparenta inomhus trappor som man alltså kan se rakt igenom. Detta ger en ökad känsla av rymd och gör rummet luftigare. Dessa trappor ger ett enkelt men elegant intryck.

Att installera inomhus trappor är svårt och kan vara förödande om det inte görs på rätt sätt. Det finns ett antal olika typer av trappor att välja mellan och man bör ha kunskap om hur de olika trapptyperna installeras innan man sätter igång. De vanligaste är raka trappor, svängda L-formade trappor, svängda U-formade trappor och spiraltrappor. Det allra bästa är att anlita en expert när man ska installera en trappa. Trappspecialisterna är ett pålitligt företag som både har erfarenhet och kunskap om trappdesign och installation.

Skriv till info@trappspecialisterna.se eller gå in på deras hemsida om du vill veta mer om detaljer eller design.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”